dinsdag 6 oktober 2015

Zuil van steigerhout

Steigerhout bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder.


Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Bespaar tot wel via kiesproduct. Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. De statafel is speciaal gemaakt voor.


Daarom is het nog steeds de trend van dit moment! Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft,. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt.


U kunt bij ons ook de keus maken uit steigerhouten of sloophouten zuilen van verschillende formaten.

Zo hebben wij voor iedereen een leuke eigen zuil. Maak zelf meubels van steigerhout met deze gratis voorbeelden op bouwtekening. Kasten tafels en loungemeubilair van steigerplanken en combinaties met steigerbuis. Wat denk u bijvoorbeeld van de ingang van uw woning of van uw. Voor buitenshuis, voor binnenshuis, zelfs voor op een beurs.


Zelf een zuil maken van steigerhout ? Maak nu zelf een zuil van steigerhout met een bouwtekening als sokkel voor jou lamp, plant of beeld! Maak een zuil van steiger –of sloophout om je mooiste items op te plaatsen. Je kunt er ook een lamp van maken. Zaag in het midden een gat voor.


Dit zuil van steigerhout en staal is toch onwijs stoer. Snelle levertijd 3-weken. Ook een stenen showroom te Heerle, nabij Bergen op Zoom en Roosendaal. Door hier een steigerhouten zuil te plaatsen zal deze ingang.


Voor alles wat iets hoger gezien mag worden. Deze statafel is van steigerhout en maakt gebruik van een zuil. Deze stoere steigerhouten sokkel misstaat niet in uw huis of tuin.

Alle maten sokkels, zuilen en pilaren van niew of gebruikt steigerhout. Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts