maandag 5 december 2016

Alu lekdorpel

Naast een uitgebreide reeks standaard waterslagen en lekdorpels met toebehoren als kopschotten, koppelplaten, hoekstukken en bijbehorende ankers, levert. Maatvoering: (a)40x(b)35mm. Aluminium zetwerk op maat tegen aantrekkelijke prijzen.


Lekdorpel aluminium 17x34mm 200cm is een bouwelement aan onderzijde (of aan bovenzijde) van buitenkozijn en houdt regenwater buiten muurvlak (of raam). Info over aluminium lekdorpel. Resultaten van zoekmachines!

Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Wij kunnen op maat gemaakte aluminium waterslagen voor u produceren. Hierbij kunt u zelf alle afmetingen, graden van de hoeken en de kleur opgeven.


Eenvoudig online te bestellen. Bestel profielen direct op de juiste lengte maat! Als innoverende groothandel en producent bieden wij u het beste in aluminium en RVS afwerkprofielen.


Wij zagen profielen op de door u gewenste lengte maat. Onze online software rekent direct het optimale zaag schema.

In onze aluminiumzetterij maken wij voor aannemers aluminium zetwerk zoals raamkaders, lekdorpels, dakkappen, muurafdekkers hoekstukken en windveren. Klik en zie welke winkel de beste prijs aanbied. Roval BV Fgeanodiseerd alum.


Blank geanodiseerd aluminium, F1. Lekdorpel voor plaatsing op de bovendorpel bij naar binnen- en buitendraaiende deuren en ramen. Het profiel kan ook aan de onderzijde van naar binnen draaiende ramen. ALUSYSTEMEN is een productiebedrijf en leverancier, gespecialiseerd in het leveren van bouwprofielen en zetwerk voor de bouwsector. Levering gemiddeld binnen dagen.


Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts. Ook maatwerk aluminium profielen! Deze shop is nog in ontwikkeling. Het is daarom nog niet mogelijk om hier bestellingen te plaatsen.


We vertrouwen op Uw begrip hiervoor. Er zijn nog geen beoordelingen. Penn Ventilatoren Capaciteit. Rookgasafvoer Conventioneel.


Metalen profielen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts