donderdag 29 december 2016

Binnentent voortent

Bespaar tot wel via kiesproduct. Binnentent slaapcabine voortent of uitbouw. Voorkant kan bijna helemaal eruit geritst worden ipv alleen een deur.


Bekijk hier alle eigenschappen van de Unico uitbouw en binnententen ! Met de uitbouw en binnentent creëer je eenvoudig en snel een slaapplek in de voortent.

Speciale binnententen voor in de voortent. Eenvoudige te monteren met behulp van de ophanglussen. Bekijk ons aanbod en profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen. Gemakkelijk online te bestellen! Een slaapcabine is een ideale aanwinst voor uw Doréma voortent of uitbouw.


Isabella voor de beste prijs! Info over binnentent voortent. Resultaten van zoekmachines!

Dankzij het Air-Volutionsysteem heeft u uw binnentent in een mum van. Zo creëer je eenvoudig en snel een comfortabele slaapplaats. Een binnentent is de ideale oplossing om eenvoudig extra slaapplaatsen te creëren in een voortent.


Keuze uit: pop-up, opblaasbaar, universeel (ophangsysteem). De binnentent voor de voortent uitbouw van DWS is een handige slaapcabine. Makkelijk te bevestigen en voorzien van ventilatie. Nu bij kampeerwinkel De Wit. Aan verlanglijst toevoegen.


Voeg toe om te vergelijken. Creëer extra slaapruimte in uw voortent met een van onze binnententen. Deze binnententen zijn eenvoudig te. Deze tenten zijn in verschillende maatvoeringen leverbaar. Universele slaapcabine voor in de (voor)tent.


Creëert snel een extra slaapplek voor personen en is eenvoudig te bevestigen aan het frame van de tent. Bevestig simpelweg de (hand)pomp op de luchtbuis en met slechts enkele. Deze 3-persoons binnentent past in vrijwel alle voortenten.


Geschikt voor het creëren van een extra slaapcabine- Gemaakt van ademend polyester en een PE waterdicht.

Door toevoeging van deze extra slaapcabine in de voortent maak je van deze drie persoonstent in no-time een vier. Bent u op zoek naar een voortent voor uw Caravan? Voortenten shop heeft de beste voortenten voor u op een rijtje gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts