maandag 26 december 2016

Ducoline

Het ontwerp is aan de binnenzijde compleet. Eén rooster, drie luchtdoorlaten. Type DucoLine ventilatieroosters.


Het ventilatierooster van DucoLine zorgt voor een luchtdoorlaat zodat u altijd frisse lucht in huis heeft. De Ducoline is een moderne soft-line designrooster met glooiende binnenkap.

Leverbaar met drie verschillende luchtdoorlaten. Die vervolgens verschillende inhoud aan. Groots assortiment Achteraf betalen Gratis retourneren Beste prijs. DucoLine is een zelfregelend klepventilatierooster dat elke ruimte van optimale ventilatie voorziet. Spaar voor extra korting Rechtstreeks van glasfabriek.


Ventilatieroosters voor natuurlijke ventilatie, toepasbaar in houten, kunststof of aluminium kozijnen. De roosters zijn thermisch onderbroken.

Hierdoor is hetzelfde rooster overal in de woning. DucoTon (‘ZR’) is een thermisch geisoleerd ‘Ton’ ventilatierooster met ‘Soft-Line’ design buitenprofiel, met of zonder zelfregelende klep. De FireMax ZR is het eerste brandwerende raamventilatierooster dat op de Nederlandse markt geïntroduceerd is.


Het rooster is geschikt voor zowel ‘onzichtbare. Homepage van Duco Appendages. Please choose your language. Duco Ventilatiesystemen voor een Natuurlijke ventilatie.


DucoTon ventilatieroosters voor plaatsing op het glas. Glasaftrek is Prachtig. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.


Schone buitenlucht is nodig om de vervuilde lucht te vervangen. Af en toe een raam openzetten is. Ducoline is een zelfregulerend klep ventilatierooster met een compleet vlak binnenrooster.


Ook de ducoline is een zelfregelend (ZR) rooster.

Rooster plaatsing op glas en kalf. Stangbediend: Ducoton ZR, Ducoklep ZR. Op zoek naar Duco ventilatieroosters? Regioglas is leverancier van Duco en plaatst de ventatlieroosters vakkundig, snel en tegen een scherpe prijs. De eerste gevulde operationele BIM-bibliotheek ter wereld.


Alle bouwdelen in de bibliotheek zijn voorzien van CAD-, kosten-, bestek-, bouwfysische en technische. Levering in Nederland rechtstreeks vanaf de fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts