maandag 29 mei 2017

Cando traptreden

Creëer eenvoudig een eigen stijl met de doe-het-zelf producten van CanDo. Je trap renoveren doe je snel met CanDo. De overzettrede is ook toe te passen wanneer de traptreden bij de.


Het CanDo laminaat geeft traptreden een natuurlijke uitstraling. Het fraaie, matte uiterlijk van de treden wordt versterkt door de voelbare (hout).

Bij GAMMA kun je terecht voor elke soort traprenovatie, voor traptreden en overzettreden. Maar ook voor advies en hulp. CanDo traprenovatie traptrede beton antraciet 100xcm. Dit is niet alleen mooi omdat er geen naden zijn, maar ook.


Want je kunt deze zelfklevende traptreden heel eenvoudig op maat snijden. Vind traprenovatie cando op Marktplaats. Geschikt voor de meeste rechte traptreden in huis.

Info over cando traptreden. Resultaten van zoekmachines! Deze overzetlagen plaats je over de traptreden heen en zie je alle onvolkomenheden van je oude trap niet meer.


Hiermee bepaal je nauwkeurig de maat van de traptreden. Schrijf een eerste review over dit product. Kijk hier voor een traprenovatie video en tips voor traprenovatie. Trap gerenoveerd en toch nog te gladde traptreden ? Antislip rubber tape de beste oplossing voor stroeve traptreden.


Traprenovatie doe-het-zelf van Intven Professionele materialen voor een zeer scherpe prijs. Voor een moderne trap combineert u kleuren voor de traptreden en stootborden, bijvoorbeeld zwart met wit of wengé met rvs. Kortom, u bepaalt wat wij maken! Een andere optie is het bekleden van de trap met witte traptreden en stootborden. De afwerking van de trapwangen en trapleuning kan dan in het zwart.


Like ons op facebook en blijf op de hoogte van al onze acties! De trap renoveren geeft je hal een nieuw uiterlijk en scheelt de hogere uitgave van een nieuwe trap.

In werkdag worden alle traptreden geplaatst en de stootborden. Kwaliteit en vakwerk op maat. Kies voor een bedrijf met ervaring in traprenovatie.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts