woensdag 10 mei 2017

Schroten vuren

De verzendkosten zijn opgedeeld in gewichtsklassen (m.u.v. buiten Nederland en de Waddeneilanden). Eenvoudig online bestellen. Planken en schroten koop je bij Handelsonderneming uit Buitenpost.


We verkopen onder andere vuren , gootlijsten, klamphout, steigerdeel en puntschroot. Maat 13x139mm (2) 13x83mm.

Vuren schroten , Snel in huis! U kunt deze schroten gebruiken voor het maken van een wan plafond. Noord-Europees vuren bouwhout klasse C - kwinta geschaaf niet-geïmpregneerd. Bestel online en voordelig bij Nubuiten. Je kan deze schroten gebruiken voor het maken van een wan plafond of.


Koop of Verkoop vuren schroten op Marktplaats. Geprofileerd kraaldeel voor binnen- en buitentoepassing. De getoonde afmetingen zijn netto WERKENDE MATEN Andere maten op aanvraag.

Onbehandelde kraaldelen (dubbele kraal), vuren met sponningdelen Ideaal voor lambrisering, wandbekleding, plafonds etc. Deze vuren schroten met visbekprofiel hebben een kopmaat van 7xmm. Door jarenlange ervaring als groothandel in hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen en verkoop daarvan aan meubelfabrieken, interieurbouwers, architekten. Zelf een wand met schroten bekleden? Resultaten van zoekmachines!


CanDo houten schroten en rabatdelen zijn toepasbaar op wanden en plafonds. Er altijd een schroot of rabatdeel die bij jouw interieur past. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan schroten. Bekijk hier ons online aanbod.


HO-Berg heeft een eenmalige partij vuren schrootjes te koop. De schroten zijn van goede kwaliteit Fins vuren hout. Houten schroten worden meestal in pakken van stuks van dezelfde lengte verkocht. De totale oppervlakte die in het pak zit, staat op het etiket vermeld. Kraaldelen verkrijgbaar bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout.


Niet alleen met de toepassing kun je variëren, ook zijn er verschillende typen schroten leverbaar, zoals vuren sponning en grenen rustiek kraal schroten. De kleur van vuren variëert van witachtig tot licht- en.

Machinaal geschaafd vuren. In diverse afmetingen verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts