vrijdag 5 mei 2017

Modesta glascoating

Ontdek de prijs bij zelf aanbrengen. MODESTA BC-UNIEKE GEAVANCEERDE GLASCOATING. U kunt er daarnaast voor kiezen om uw auto te beschermen met glascoating of keramische coating. Eerstgenoemde mikt op glans,.


Coating op basis van vloeibaar glas waardoor uw lak extreem goed beschermd is tegen.

Glascoating is bijzonder nuttig om de schoonheid van de wagen te behouden op het moment dat u uw gloednieuwe auto bij de dealer heeft opgehaald. Kies voor de ultieme behandeling van uw auto. Na een vakkundige lakcorrectie beschermen we de lak met een glascoating van Modesta.


Netherlands distribution of unique technology liquid glass sealants made in Japan. We staan altijd voor u klaar! Op onze contactpagina vindt u de openingstijden, contactgegevens en het adres van Glascoating Someren.


Het is een coating op basis van vloeibaar glas waardoor uw lak extreem goed beschermd is tegen invloeden van.

Ik wil misschien me auto ermee laten behandelen (als het goed is). Het concept van lakverzegeling bestaat al jaren op basis van waxen en polymeren. Dit wordt gezien als de standaard.


Modesta is één van de nieuwste producten op de markt. Ramen voorzien van een waterafstotende nano coating. Het vormt een hoog-duurzame harde glaslaag op.


Leer alles over auto coating in het productie proces, keramische auto coating, lakverzegeling en auto coating fabrikanten in België Coatings. Omdat de glascoating harder is dan de lak zullen krassen minder snel doordringen tot in de lak. Voor het reinigen van interieur en exterieur van uw voer- en vaartuig bent u bij ons aan het juiste adres. Graag delen we weer een verslag van een geweldig project.


Deze Porsche Turbo S wijkt echt af van de norm! De kleur van de accessoires in felgeel is een. Deze coating heeft Silicium Dioxide SiOals basis component. Tevens zal deze laag de glascoating extra bescherming bieden tijdens het uitharden.


Het het laten doen op mijn dagelijkse auto, geen moment spijt van gehad Heb de modesta coating, is aangebracht door A1carcleaning in Bunschoten, ik was mijn auto een.

Argentina distribution of unique technology liquid glass sealants made in Japan. New Jersey exclusive modesta coating installer. For the best ceramic paint protection, choose Modesta.


Info over modesta coating. Resultaten van zoekmachines! A Transparent and Upfront Collaboration. For over years, Trade Mouldings is a well-known name in the UK-based furniture industry.


Ikwam bij ons binnen voor een lakcorrectie en modesta glascoating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts