vrijdag 30 juni 2017

Thule quickfit luifel tent

Koop uw tent direct online. Quechua Tenten van Decathlon! Beste prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk de opblaasbare tenten! Topcamping in Limburg met subtropisch zwembad en speeltuin.

Ik kocht wel op een slecht moment waardoor ik de tent nog niet heb kunnen. Thule QuickFit - Universele en. Een stijlvolle thule quickfit luifeltent biedt u ultieme.


Merk: thule quickfit ducato maten: lengte 3cm. Je bevestigd hem makkelijk aan de voorlijst van de luifel en je schuift de tent gemakkelijk in de caravanrail of de extra rail. Je draait je luifel uit en als je toch wat meer beschutting of privacy wilt hang je daar in een handomdraai een tent aan.


Lage prijzen en gratis verzending.

Met de Quickfit is het mogelijk om in slechts min de gehele voortent te hebben staan. Nu voor € 2Tot 1dagen kosteloos retour. Ontdek ze allemaal op Vergelijk. De tent wordt geleverd inclusief.


De combinatie van de luifel en het dak van de tent zorgen voor een goede ventilatie en. De openingen zorgen ervoor dat de temperatuur in de tent aangenaam blijft. QuickFit : Panorama : Residence G: Wat opvalt is dat de tent snel staat.


Snel is in dit geval ongeveer minuten. Aan de reeds uitgedraaide luifel bevestigt u in een handomdraai deze tent. Dingen waar je blij van wordt!


De complete tent bestaat uit één stuk en heeft geen profielen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Als je toch wat meer beschutting of privacy wilt hang kun je deze in een handomdraai aan de luifel hangen. Gemakkelijk te bevestigen en licht gewicht glasfiber frame.


De bijgevoegde foto is van de website afgehaald omdat we van onze tent.

Kies je voor een witte casette of een antraciet kleurige casette? Je monteert de luifel binnen minuut. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts