donderdag 1 juni 2017

Isobouw isolatieplaten

Snel, efficiënt en voordelig een hellend dak isoleren? Als innovatieve EPS producent bieden wij voor elke toepassing en elk budget een passende oplossing. IsoBouw is expert in isolatie en isoleren. EPS isolatie isoleert goe is vochtbestendig, drukvast en recyclebaar.


Voordelig en gebruiksvriendelijk een plat dak isoleren? Duurzaam en voordelig een vloer isoleren start met de juiste productkeuze.

Voor elk type hellend dak bieden wij een oplossing, ook voor sporenkappen. Dankzij de gepatenteerde Deco Klik- en Naadprofielen worden de isolatieplaten altijd luchtdicht afgesloten zonder dat u daarvoor een extra handeling verricht. Ben je op zoek naar de juiste isolatieplaat voor jouw klus? Bij Praxis vind je verschillende soorten isolatieplaten. Bestel de isolatieplaten online.


Slimfix de dakplaat voor een uiterst concurerende prijs. Levertijd ca 5-werkdagen. Isobouw dakplaten prijzen.


De SlimFort isolatieplaten zijn zeer snel en eenvoudig horizontaal en verticaal te plaatsen.

Zonder extra handeling vormen de beugels direct. Ruime vooraad steenwol isolatie voor ongekende prijs. Steenwol isolatiemateriaal van Rockwool en Knauf. Voor 12:bestel morgen in huis.


Isolatieplaten 1kpa PolyTop. Vind isobouw op Marktplaats. Unieke klikverbinding om de isolatieplaten perfect op elkaar aan te sluiten. EPS (geëxpandeerd polystyreen).


Met PIR isolatieplaten kun je snel en eenvoudig plafonds, vloeren, muren en zolders wind- en vochtdicht isoleren. Lengte meter, over van verbouwing, nieuwe platen. Naast de gevelisolatie SlimFort, dat toepasbaar is bij droge gevelbekleding, levert. Bovendien zorgt het ontwerp van de SlimFort isolatieplaten automatisch voor.


Zoals de naam al impliceert is SuperTop de isolatieplaat met, algemeen gezien, de beste prestaties. De isolatieplaten hebben een uitstekende. Zelfs bij maatonnauwkeurigheden van de isolatieplaten realiseert u met de Deco Klik- en Naadprofielen op eenvoudige wijze een perfecte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts