dinsdag 6 juni 2017

Bravecto prijs

Vier redenen waarom uw hond beter af is met een ANDER middel tegen vlooien en teken. Bestel dit middel ZONDER RECEPT, 1 veilig! Resultaten van zoekmachines!


Maar nu eerst nog even de Advantix op maken. Ik zou geen verpakking open maken,. Daar zit toch wel iets bij wat je handig vindt? Drie redenen om dit niet te doen: Heftige bijverschijnselen.


Geef uw dier een veilig anti-vlooien en -tekenmiddel! Deel deze pagina dan met je vrienden! Ze zullen je dankbaar zijn (en wij ook). Prijs was euro voor pillen van grootste maat. Hey allemaal, even een vraagje.


Déwan heeft het vandaag voor de eerste keer gehad. Bravecto , wie heeft hier ervaringen mee? Omdat ik in een bosrijke omgeving woon had Bo in het begin van de zomer veel last van teken. Maar gezien de prijs , plm euro per tablet,.


Verkrijgbaar in de volgende verpakkingsgrootte:. Met meer dan 1dierenziekenhuizen kunnen we groot inkopen en daardoor u altijd de beste prijs bieden. Wij hebben meer dan 1jaar ervaring!


Wij leveren geneesmiddelen en dieetvoeding van Advantage, Drontal, Frontline. Bekijk het leukste speelgoed voor uw hon kat of ander huisdier en bestel direct! Mijn honden krijgen het allemaal gewoon en tot op heden geen. Nash heeft vandaag zijn laatste puppy inentingen gehad.


Hij is nu ongeveer maand. De dierenarts raadt aan om tegen vlooien en teken (preventief) BRAVECTO te gebruiken. Wij kunnen u voor iedere ingreep de. Is het u bekend dat sinds. Deze tablet beschermt uw hond weken lang tegen vlooien en teken.


Met slechts tablet is uw hond 3. Tot weken beschermd tegen vlooien en teken. Je dierenarts zal je waarschijnlijk vertellen dat het veilig is, zelfs bij. Samen met collega’s van verschillende vakgebieden en via.


Het is een nieuw middel in de vorm van een kauwtablet en beschermt maanden tegen vlooien en teken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts