dinsdag 27 juni 2017

Voorstrijk tegellijm

Profiteer van korting aan verf van topmerken en snel thuis geleverd. Voorstrijk bestel je in onze webshop. Primers gebruiken Primers en voorstrijk zijn eenvoudig in gebruik.


Al zal je in het begin misschien denken dat dit niet nodig is, op den duur zal je er zeker profijt. Altijd even voorstrijken , met een tegel voorstrijk.

Als je niet voorstrijkt dan wordt het water dat in de tegellijm zit als een razende in de muur gezogen. Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat u onze website optimaal kunt gebruiken. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies. Als de muur helemaal glad is smeer je er voorstrijk overheen. Laat de voorstrijk intrekken.


Tegellijm droogt vrij snel. Het Eurocol voorstrijkmiddel 0verbetert de hechting van afdichtingsmiddelen, tegellijmen en egalisatiemiddelen op absorberende gips- en cementgebonden wanden en. Besten, Ik sta op het punt hier de badkamer te betegelen, de oude tegels zijn verwijder wat veel, maar zeer ondiepe beschadigingen in de muur heeft veroorzaakt.

Coba is het merk van de vakman. Bekijk hier ons assortiment. Met de juiste voorstrijk zorg je ervoor dat aanwezig stof op de ondergrond bindt en voorkom je een te snelle droging van bijvoorbeeld tegellijm. Iedere tegelsoort heeft zijn eigen tegellijm. Praxis heeft een uitgebreid assortiment aan tegellijm.


Zo verhoogt u het effect van tegellijm voordelig! Productoverzicht van Forbo Eurocol Nederland B. Speciale Wandtegellijm vind u bij Badpunt. Onze medewerkers kunnen u adviseren welke lijmen u het best kunt gebruiken.


Niets meer maar zeker ook niet minder. Voor een optimale hechting adviseren wij altijd de CEBO hechtprimer voor niet-zuigende ondergronden en de CEBO voorstrijk voor. Vervolgens breng je de tegellijm op de ondergrond aan en trek je er met een lijmkam doorheen.


Je moet iedere keer zo veel tegellijm aanbrengen,. Voor informatie welke lijm of voorstrijk er gebruikt moet worden kunt u. In de tabel staat achter het type tegellijm van Quick-Mix een vergelijkbaar product. Ideaal als voorbereiding als u gaat klussen op zuigende ondergronden.

Wij verbeteren uw werkleven iedere dag – met afdichtingen, tegellijmen , egaliseermiddelen, parketlijmen, en vele andere kwaliteitsproducten voor de bouw en renovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts