dinsdag 24 april 2018

Kozijn buffers

Simpel en snel maatwerk kozijnen bestellen en Vanaf werkdagen geleverd. Van raamkozijn tot schuipui! Nieuwe kozijnen op maat kiezen? Ontdek de Belisol Belofte vandaag nog.


Vergelijk offertes voor kunststof en houten kozijnen. Bent u op zoek naar deurbuffers en afdichtdopjes voor de originele deurkozijnen van Polynorm of Berkvens?

Bekijk het assortiment van de ijzerwinkel en bestel online. Meubel- en interieurbeslag - Buffers koopt u eenvoudig en snel op Bouwshoponline. De buffers hebber een dikte van mm waardoor de deur een goede aanslag.


Deurbuffer Berkvens kozijn BD. Rubberen deurbuffer voor een Berkvens kozijn (BD) met een plaatdikte van 1. Wij hebben verschillende deurbuffers (ook wel stootbuffers genoemd) in ons assortiment. Ik heb (jaren 80) stalen Polynorm deurkozijnen in mijn woning.


QlinQ aanslagbuffer voor in het deurkozijn van een opdekdeur, specifiek oor stalen polynorm kozijnen.

Diameter deurbuffer is mm. Hoed deurbuffer voor in een stalen kozijn Voor vervanging van originele Polynorm stootbuffers Polynorm zijn stalen kozijnen met opdekdeuren Past in een gat van 10mm. Aanslagdopjes, ook wel aanslagbuffers of bufferdopjes voor deurkozijnen genoem zijn leverbaar in diverse uitvoeringen Geluidsdempende deuraanslag. Kozijn bestel je in onze webshop. De maat mm staat voor het gedeelte wat op het kozijn ligt.


Na vele jaren zijn de buffers in de kozijnen verteer waardoor met elk zuchtje wind de deur klappert. Dus ik dacht even simpel dat te vervangen. In enkele minuten alle buffers in het hele huis vervangen. Kast van staal, zilverkleurig gelakt. Bedieningspal en vastzetter staal verzinkt.


Vastzetter met rubber dop en krachtige veer. Ook in rvs en messing gepolijst leverbaar. Protect Beschermvilt wordt gebruikt om de vloer te beschermen en is ideaal om krassen te voorkomen op elk willekeurig. GAMMA stootdop zelfklevend wit stuks.


In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts