vrijdag 6 april 2018

Veerregels

Regelwerk wat voor een direct bevestigd plafond of voorzetwand nodig? Gyproc veerregel is Z-vormig perfect voor deze toepassing. De goedkoopste veerregels van Europa!


Kategorieën: De nieuwste geluidsisolerende produkten ! Het akoestisch isoleren van vloeren,wanden en plafond kan met veerregels , rachel, spijkkerregels dmv ontkoppellen.

Aan twee kanten hout met daartussen akoestische foam. Plafondprofiel voor vaste plafonds, met grote mate van ontkoppeling. Als alternatief voor houten rachels in plafonds welke rechtstreeks tegen de onderzijde van. Deze wanden en plafonds worden gemaakt op basis van veerregels in combinatie met akoestische foam.


De veerregels bestaan uit twee MDF-latten, 8mm,. Rachels voor geluidsisolerende wanden. Ik dacht ook dat veerregels niet geschikt waren als rachels, maar volgens een bevriende aannemer én de firma Knauf zijn déze veerregels dat.

Door hun speciale vorm en verende werking geven de veerregels een aanmerkelijk verbeterde lucht- en contactgeluidsisolatie aan wand- en plafondbekledingen. In de komende maanden zullen we. Het direct bevestigen van een gipsplafond middels veerregels wordt om die redenen zeer vaak in de woningbouw toegepast.


Geluidsisolatie met veerregel. Variant voor het gebruik van houten latten zijn de Z-vormige stalen veeregels die eveneens worden bevestigd in vloeren of daken. Uit voorraad leverbaar, prijzen zijn af fabriek excl. Ik wil een gyproc plafond hangen in de badkamer en twijfel tussen het gebruik van veerregels en plagyp profielen.


De houten roostering is perfect recht, dus dat is. Afwerkingshop is dé specialist in de binnenafwerking en isolatie van uw huis. Welkom op onze bedrijfspagina.


Maar ook constructie met akoestische veerregels (fabrikaat Akoestikon), die het totaal ontkoppelen. Wij noemen dit een massa-veer constructie (oplossing). Veerregels zijn door de aannemer al gemonteerd. Op voorraad leverbaar zeer voordelig ABC geluidsisolatie systeem.


Omschrijving: Q- veerregels.

In combinatie met lichte scheidingswanden of voorzetwanden met akoestische veerregels zijn zeer hoge geluidisolatie waarden te realiseren. Ik gebruik beter veerregels of een houten latje op de balken. Beide systemen helpen ook om alle gyprocplaten gelijk te kunnen hangen.


Onze verkoopadressen zijn onderverdeeld in dealers voor de droge afbouw en Gyproc pleisters. Akoestische panelen of andere wandabsorptie nodig? Bestel panelen in kleur of met uw eigen foto of afbeelding voor het dempen van gelui tegengaan van galm of het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts