dinsdag 3 april 2018

Alu waterslag

Voor extra info, CAD-bestanden (DWG, DXF of DRW) of bijbehorende Stabu Bestekteksten, maak dan hierboven een keuze of selecteer een van de producten aan de. Roval helpt u graag verder. Naast een uitgebreide reeks standaard waterslagen en lekdorpels met toebehoren als kopschotten, koppelplaten, hoekstukken en bijbehorende ankers, levert.


Wij kunnen op maat gemaakte aluminium waterslagen voor u produceren. Hierbij kunt u zelf alle afmetingen, graden van de hoeken en de kleur opgeven.

Verkrijgbaar in varianten. Bestel profielen direct op de juiste lengte maat! Wij zagen profielen op de door u gewenste lengte maat. Onze online software rekent direct het optimale zaag schema. Eenvoudig online te bestellen.


Aluminium zetwerk op maat tegen aantrekkelijke prijzen. Info over alu waterslagen. Resultaten van zoekmachines!

ALUSYSTEMEN is een productiebedrijf en leverancier, gespecialiseerd in het leveren van bouwprofielen en zetwerk voor de bouwsector. Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. U kunt ook onze volledige prijslijst als PDF HIER downloaden Onze prijslijst als excel-document (.xls) ontvangen? Ze zijn voorzien van Antidreunfolie. Bij ons kunt u terecht voor zowel.


Penn Ventilatoren Capaciteit. Deze shop is nog in ontwikkeling. Het is daarom nog niet mogelijk om hier bestellingen te plaatsen. We vertrouwen op Uw begrip hiervoor. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, alu platen in RAL kleuren en vele andere aluminium platen kopen.


Ook vindt u plinten, staven,. DND voor aluminium dakgoten en alu bouwproducten voor nieuwbouw en renovatie. In onze aluminiumzetterij maken wij voor aannemers aluminium zetwerk zoals raamkaders, lekdorpels, dakkappen, muurafdekkers hoekstukken en windveren.


Lekdorpel aluminium 17x34mm 200cm is een bouwelement aan onderzijde (of aan bovenzijde) van buitenkozijn en houdt regenwater buiten muurvlak (of raam). De waterslagen worden onder de rand van het raam geplaatst om water dat tegen het raam slaat op correcte wijze af te voeren, zonder daarbij in de gevel. De EuroAl raamkaders, het muurafdeksysteem en de waterslagen geleverd en gemonteerd op dit project.


Indien waterslagen worden toegepast in een lange doorlopende.

Waterslagen Gevelbekleding Plankprofielen Kaderbekleding Zetwerk Gevelisolatiedetails. Plintprofielen Koofprofielen Zetwerk Aansluitprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts