donderdag 19 april 2018

Murfor latei

Murfor is een wapeningssysteem voor metselwerk en wordt toegepast in de lintvoegen van het metselwerk (de horizontale voegen). Meestal wordt Murfor gebruikt voor het. Toebehoren Murfor Lateihaken Lateihaken worden gebruikt om in combinatie met Murfor een overspanning te maken zonder een latei toe te passen.


Het gelijkmatig verdelen van belaste lateien. Waarom Haldo Bouwmaterialen?

Dagdeellevering aan te geven. Ontdek de nieuwe generatie metselwerkwapening. Lateien zijn draagconstructies boven wanddoorbrekingen, die zowel zichtbaar als onzichtbaar kunnen worden toegepast.


Bent u op zoek naar een latei of meerdere lateien ? Online Bouwmaterialen levert diverse soort lateien in diverse afmetingen voor een voordelige prijs! Vind murfor op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Today’s architectural structures have to offer increasingly high levels of stability and serviceability. Om de stenen wordt een lateihaak geplaatst. Murfor metselwerkwapening is een geprefabriceerde wapening die in de lintvoegen van het metselwerk wordt geleg om de sterkte van het metselwerk te verhogen.


Wij gaan gebruik maken van Murfor ipv Korbo- of Scaldexprofielen (tot 2mraamopening tenminste) Zo bestaan er ook latei -ijzers die Murfor in zijn gamma heeft. Murfor (wapeningssysteem) voor metselwerk en wordt toegepast in de lintvoegen van het metselwerk. Ook wordt murfor wapening gebruikt voor het maken van een latei bij.


Lateien Windbelasting Buigende vloeren Vermindert het aantal kolommen en balken Metselwerk in tegelverband 7. Zo te zien zit hier helemaal geen latei en heeft men ook geen murfor toegepast. Toepassing: Murfor lateihaken worden geplaatst wanneer de vrees bestaat dat de onderste laag stenen van een gemetselde latei , zal loskomen. Gevelmetselwerklatei uitgevoerd met een combi- latei 3. Deze kant-en-klare wapening zorgt ervoor dat de druk van bovenliggende delen. Bij HORNBACH draait alles om bouwen, wonen en tuin - wij laten je zien hoe het moet en jij kunt aan de slag met je project! Lateien Gevel- en afdichtingstechniek - Hakron Nunspeet B. Verder uit elkaar plaatsen van bouwfysische metselwerk dilataties.


Het gaat om een overspanning van meter.

Wanneer heb ik een latei nodig? Met daarboven meter baksteen tot de eerst volgende gevelopening. Bereken in stappen de maximale overspanning voor uw tussenstijlen en -dorpels.


Welkom bij de rekenmodule maximale overspanning voor uw tussenstijlen en -dorpels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts