maandag 16 juli 2018

Gamma pir platen

Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Neem eenvoudig contact op.


Eenvoudig het dak isoleren met onze isolatieplaten en dakbedekking.

Zoals glaswol, pir isolatie, steenwol en geïsoleerde dakplaten. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! GAMMA helpt je op weg met onder meer tips voor de isolatie van jouw dak of muurisolatie. Met PIR isolatieplaten kun je snel en eenvoudig. Gebruik de volgende stappen!


PIR -isolatie is een kunststof isolatiesoort die een hoge isolatiewaarde kent bij een minimale dikte. PIR platen zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen onderling. Resultaten van zoekmachines!


PIR is een afkorting van polyisocyanuraat.

Het is een kunststof die speciaal bedoeld is voor isolatie en vooral bekend staan als geelwitte platen. Goedkoopste PIR isolatie platen Budgetisolatie. Langs een ongeïsoleerd dak gaat heel wat warmte verloren. Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging.


Dankzij het unieke tand- en groefsysteem bekomt u een ideale verbinding waardoor de platen perfect op elkaar aansluiten en één grote. Info over pir platen gamma. Toepassingen PIR Isolatie PIR isolatieplaten worden gebruikt als thermische (voor warmte) isolatie van hellende daken, vloeren, spouwmuren en platte daken. Hallo iedereen Al verschillende threads bekeken maar nergens een sluitend antwoord gevonden op volgende vraag: In de Gamma staan momenteen Aquaplan Enertherm PIR.


Door zijn uitstekende thermische eigenschappen. Een ruim assortiment Polystyreenplaten en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Dit is een dampdichte laag die er voor zorgt dat damp tegengehouden wordt.


De isolatieplaten zijn geschikt bij renovatie en nieuwbouw voor isolatie van oa wanden en vloeren in badkamers, platte en hellende daken. PIR - platen zijn ook verkrijgbaar met een vloerafwerking in parket, laminaat of osb. Zo kan je ze met tand en groef op de vloer van de zolder leggen en heb je meteen. De meeste pir platen zijn aan twee zijden voorzien van een dampdichte laag.


Hierdoor kunnen de platen snel verwerkt worden en is een apart. Daarnaast verkoopt Gamma kunststof PIR – isolatie.

Precieze waarden afhankelijk van merk en type. Hoog rendement isolatie voor platte en licht hellende daken. De Isolatiehal BV is gespecialiseerd in B-keus PIR -isolatie. Therma TRPlatdak Plaat. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld.


Pir platen worden met name gebruikt voor het isoleren van platte daken, hellende daken, vloeren en spouwmuren. Door de goede thermische eigenschappen van het. Als van de grootste leveranciers van PIR isolatieplaten en overige isolatiematerialen hebben wij een grote voorraad en kunnen we direct leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts