maandag 30 juli 2018

Dekverf antislip

Nieuw antislip op uw boot? Wij kunnen het gehele dek naar wens voor u aanpassen. Van het verwijderen van teak, TBS of treadmaster tot het strak maken van het dek en. Antislip voor de gangboorden van u schip nodig? Wij leveren alle merken voor de laagste prijs.


Nu zeer voordelig bij Bootverf Shop By Watersportwinkel Arnhem.

Epifanes Lak Anti-slip Dekverf 212. Bekijk hier alle antislip coating badkamer producten, zoals antislip tegels voor in de badkamer. Eenvoudig badkamer tegels antislip maken. DE IJSSEL Anti-slippoeder, toevoeging om antislip dekverf te maken met Double Coat kleurlak of blanke lak.


Bestel deze sterke antislip verf voor uw dek bij Budgetverf. Interdeck is een sterke polyurethaan antislip dekverf. Anti-slip dekverf in diverse kleuren voor op staal, hout en polyester.


Verbruik: mper liter.

Bevat een fijn non-slip materiaal om een slijt- en slipvaste ondergrond te bieden. Stroeve loop-dekken eencomponentenverf op basis van alkydhars en kleurechte pigmenten voor een stevige grip op loopdekken, uitstrijkvermogen: mtrper liter. Bijvoorbeeld antifouling, dekverf , anti slip coating,.


Ook is het mogelijk om losse anti slip korrels toe te voegen aan componenten coatings. Is de antislipverf van uw boot van slechte kwaliteit en dient deze opnieuw geschilderd te worden? Heeft u teak op uw boot dat aan vervanging toe is en eigenlijk te.


Met antislipverf kunt u een antislip laag aanbrengen op uw boot. Een antislip laag voorkomt dat u uitglijdt op het gladde dek. U kunt kant en klare antislipverf kopen.


Productbeschrijving Scanofloor Pre dekverf – Betonverf met antislip Scanofloor Pre dekverf is een betonverf met antislip en wordt vooral toegepast op betonvloeren. Een krachtige, antislip dekverf die het oppervlak beschermt tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in een reeks van kleuren.


SCANO PRÉ DEKVERF wordt gebruikt in bad- en wasruimtes,. Bekijk bij ons antislipverf voor uw boot, jacht of schip. Een vloercoating antislip maken doet u eenvoudig zelf!


Epoxywinkel geeft tips en advies en heeft de beste antislipmiddelen in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts