dinsdag 17 juli 2018

Hollewandplug plafond

Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit type hollewandplug wordt veel voor plafonds gebruikt voor het ophangen van een gordijnrail. Met een speciale tang zijn ze snel te bevestigen. Supersterk, makkelijk en snel monteren met de hollewandplug.


Grote anti-rotatievleugels, sterke houvast,.

Schroeven en bouten moeten stevig in de muur. Vind de juiste: hollewandplug , slagpluggen gipsplaatplug, Fischer pluggen. Bestel nu bij GAMMA online. Deze plug is uitsluitend bedoeld voor holle wanden en is verkrijgbaar voor verschillende plaatdiktes.


Steek de plug in dichtgevouwen. Hollewandpluggen zijn nl verkrijgbaar in verschillende maten, gericht. Ik moet een lamp ophangen aan een plafond met dunne gipsplaten.

Hoe ga je het beste te werk met bevestigingen aan gipsplaten? Bekijk ons assortiment Holle wandpluggen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Het plafond is gemaakt van gipsplaten die vast zijn gemonteerd op het. Bevestig de ophangbeugel aan het plafond , daar komt straks je lamp aan. Thorsman hollewand plug TPP: - de tuimelbout is handig omdat,. Je wil een schilderij ophangen op een dun muurtje? Een spiegel in de badkamer?


Of met kracht in het plafond schroeven. Er zullen toch wel dwarsbalken boven het plafond zitten? Er zijn van apparaten beschikbaar die kunnen zien of er een balk boven zit.


Dan kan je daar je lamp aan. De hollewandplug heeft spreidvleugels,. Gebruik bij het ophangen van een gordijnrails een metalen hollewandplug , omdat deze door het plafond heen moet.


Geschikt voor: holle wanden, wandbouwplaat, gipsplaat.

De metalen hollewandplug werkt volgens het zelfde principe als de kunststoffen, alleen kunt u de plug zwaarder belasten. Deze hollewandplug past altijd als de ruimte achter de gipsplaten groter is dan mm. Metalen hollewandplug W-MH. De beproefde oplossing voor veilige bevestigingen in holle wanden en plafonds. Met vijf verschillende kopvormen is de W-MH de perfecte.


Voor de veilige bevestiging aan wanden en plafonds met achterliggende holle ruimten zijn speciale pluggen vereist. Dat hangt af van de toepassing. Plafonds met Gyproc-platen van 1mm kunnen een gewicht van kg dragen, opgehangen aan een plastic plafondplug, terwijl wanden met.


Wanneer je iets aan de wand wilt bevestigen, zijn pluggen vaak onmisbaar. Belangrijke informatie en adviezen over pluggen en de bevestiging met pluggen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts