maandag 30 juli 2018

Frans hekwerk kastanjehout

Breed aanbod hekwerken met advies van onze professionals en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk , poorten en omheiningen. Het frans schapenhek is uit voorraad leverbaar.


Houten hekken, afrasteringen en omheiningen. Dit hekwerk heeft een gegalvaniseerde dubbel draad.

Frans hekwerk - latafstand 4-cm. Nu speciale aanbieding: frans hekwerk van 0. Het kastanjehouten rasterhekwerk (schapenraster) wat wij leveren, importeren wij uit Frankrijk. Deze hekken van kastanjehout leveren wij in diverse maten. Adéquat is dé leverancier van onder meer kastanjehout , eikenhout en andere Europese houtsoorten. Jaap de Vries Ermelo is het juiste adres!


Wij bieden hekwerken aan in verschillende soorten en maten.

Nergens in nederland vindt u zo goedkoop. Van biezen k astanjehout levert kwalitatief duurzaam kastanjehout. Schapenhekken zijn sfeervol en hebben een authentieke en natuurlijke uitstraling. De naam zegt genoeg: de hekken worden.


Wij leveren kastanjehouten palen, kastanje hekwerk en poorten van goede kwaliteit. De hekwerken bestaan uit in vieren gekloven paaltjes die door middel van getordeerd ijzerdraad aan elkaar zijn verbonden. Hierdoor is kastanjehout op een natuurlijke manier geconserveerd. Alles op het gebied van afrasteringen, gaas, hekwerk , omheiningen, poorten, kastanjehout , bouwhekken, sierhekwerk, dubbelstaafmatten.


Kastanjehout hekwerken op rol te koop. Fraai hekwerk , bestaand uit kastanje houten latten die aan elkaar verbonden zijn. Mooi landelijk kastanje schapenhek op rol verkrijgbaar. Engels Hekwerk Latafstand cm. Scherpe prijzen, snelle levering.


Schuttingpalen kastanjehout. Bekijk onze producten van kastanjehout , zoals kastanje hekwerk en kastanjehouten palen.

Het gebruik van kastanjehout vindt zijn oorsprong in de Franse regio Limousin. Wij ontwerpen, maken en plaatsen allerlei ambachtelijke producten op maat van duurzaam eikenhout, kastanjehout en douglashout. Tevens houthandel- en zagerij. Het bijzondere alternatief voor geïmpregneerd hout.


Bijpassend bij het hekwerk hebben we ook looppoorten met dezelfde uitstraling. Hiermee maakt u uw tuin toegankelijk,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts