woensdag 27 mei 2015

Mflor polish

Flor Polish mat is een onderhoudsmiddel voor uw pvc-vloer. Dit onderhoudsmiddel zet kleine krasjes dicht en zorgt voor een extra beschermlaag op uw vloer. FLOR polish mat is een onderhoudsmiddel voor uw mFLOR pvc-vloer. Deze instructievideo toont hoe een mFLOR vloer kan worden voorzien van een extra beschermlaag.


Flor polish mat is een onderhoudsmiddel voor uw mFLOR pvc-vloer. De PVC vloeren van mFLOR zijn niet te onderscheiden van hout of tegels, zijn slijtvast, geluiddempen geschikt voor vloerverwarming en milieuvriendelijk.

Koop mFlor PVC bij Vloerenvoordelig 7. Vraag bij ons gratis PVC vloerstalen aan. Het is belangrijk dat u de PVC vloeren ook in het echt kunt zien. Om de mFLOR en mm collectie in een polymeerlaag te zetten. Bekijk onze gehele PVC vloeren collectie nu! Deze cleaner heeft een matte uitstraling en houdt uw vloer mooi en fris.


Voor het onderhoud is er een matte polish van mFLOR. FLORshop levert PVC vloeren van mFLOR en zorgt dat het perfect gelegd wordt door vakmensen.

Zonder zorgen en dat alles tegen een zeer scherpe totaalprijs per m2. Aanbrengen (extra) PU beschermlaag Hoewel PVC van zichzelf al slijtvast is, adviseren wij om vloer te voorzien van een (extra) PU beschermlaag. DIT PRODUCT IS VERVANGEN DOOR FORBO POLISH , DIT WORDT DAN OOK GELEVERD. Metroflor Metropolish is een onderhoudsmiddel voor PVC vloeren van Mflor. FLOR Polish mat 7ml besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop.


Voor projectmatige toepassingen raden wij. De leverancier van PVC en laminaat vloeren, deuren en raamdecoratie, kortom alles wat u nodig hebt voor een complete woningafwerking! Voor de bescherming van mFlor vloeren met een matte uitstraling. M-flor ( Mflor )Authentiek oak plus collectie, M-flor ( Mflor )Authentiek plus plank collectie, M-flor ( Mflor )Broken graniet collectie, M-flor. Voor PVC vloeren van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen moet u bij de PVC Vloeren Specialist zijn.


Ruime keuze, deskundig advies! Hoe maak je een mFLOR pvc vloer schoon en hoe breng je een laag polish aan? MFlor , met de PVC vloeren.


Indien u de matte uitstraling wilt (behouden) dan kunt u de Mflor Clean Mat en Mflor Polish Mat gebruiken. Het onderhoud van de pvc vloer is eenvoudig. Laat u verrassen door de voordelen van mflor pvc vloeren en schoonmaken van pcv kosten geen moeite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts