vrijdag 22 mei 2015

Plafondbalken

Na jaren puzzelen, denken, het weer vergeten en opnieuw oppikken wil ik nu eindelijk plafondbalken gaan installeren. Bekijk ons assortiment Balken in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


De balken van kunststof zijn uiteraard veelzijdig toepasbaar. Hier kun je denken aan afrastering en schuttingpalen maar ook aan damwanden en brugdelen. Ben je de donkere uitstraling van de plafondbalken beu en wil je het interieur een frisse uitstraling geven?

Onze firma is jaar geleden ontstaan door het ontwikkelen van onze eigen vinding, de. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Eettafel gemaakt van oude plafondbalken die onderling verlijmd zijn zodat er een robuust maar glad tafeloppervlak ontstaat. Kunststof balken worden gebruikt worden voor onder andere kunststof bruggen en kunststof steigers.


Ideaal om een strak plafond te creëren en toch meerdere lampen boven de tafel te hangen! Naast de massieve kunststof balken leveren wij ook holle balken. Als u opening wilt maken in een vloer of plafon bijvoorbeeld voor een trapgat of lichtkoepel, dan moet u een of meer balken vloer- of plafondbalken doorzagen.

Voor kunststof balken van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs moet u bij Kureypro zijn. Balken gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Nedaplast heeft gerecycleld kunststof balken voorradig, gebruikt als oa.


Bekijk de verschillende mogelijkheden van kunststof plafonds van Heering Kunststof Profielen. Maar ze hebben ook de nodige tlc nodig. Plafondlamp of plafonnière kopen? Maak kijkgaten in het oude plafond om te zien waar de plafondbalken en regels lopen.


Teken deze op verschillende plaatsen op het bestaande plafond af. Het TV-meubel van de Restyle Collection is gemaakt van oude plafondbalken , daardoor zie je de geschiedenis in het meubel zitten. Houten balken geven je huis sfeer en karakter. Het meubel is niet behandeld waardoor. De rustieke en moderne sierbalken en planken zijn kopieën van natuurlijke houten balken en kunnen gebruikt worden als decoratieve elementen op het plafond in.


Een mooie sterrenhemel, ornamenten of gewoon strak wit - het plafond bepaalt een groot deel van de sfeer in de ruimte. Wat moet je doen voor mooi plafond? De tafels van oude of nieuwe balken geven een robuust uiterlijk aan je woonkamer, eetkamer of keuken.


Alle tafels worden gemaakt van oude of nieuwe balken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts