maandag 25 mei 2015

Steigerhout 3 meter

Steigerhout bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!


Laagste Prijs van Nederland!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Het steigerhout wordt bij jou thuis afgeleverd! In verschillende lengtes leverbaar. Ook zwart, groen en grijs geïmpregneerde steigerplanken verkrijgbaar.


Koop of Verkoop steigerhout op. Wil je direct aan de slag met steigerhout ? Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Wij bezorgen door heel Nederland.

Bestel vandaag nog online. Als u steigerhout wilt gaan kopen kan dit vanaf meter lengte. De meeste lengtes verkopen wij in. Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven.


Online bestellen in onze webshop! Dit heeft een andere prijs als nieuw hout. Teak houten tafels van meter lang op voorraad bij Indoteak. Breedte van een steigerplank is.


Langere lengtes zijn ook mogelijk alleen moeten wij kijken wat er op. De planken met lengtemaat meter , meter en meter zijn eenzijdig gekramd. Geschaafd en Gedroogd meter. Meubelen gemaakt van steigerhout zijn tegenwoordig populairder dan ooit! In samenwerking met UltimateWood kunt u nu ook aan uw steigerhout komen.


Onbehandeld steigerhout is erg veelzijdig en ideaal om op een eenvoudige manier zelf meubelen mee samen. Geschikt voor Binnen en buiten Type Losse plank Dikte. Voor slechts € 6- bezorgd Binnen dagen bezorgd Betaal via iDeal. Een steigerhouten plank is op vele manieren te gebruiken.


Gebruikte steigerhouten planken kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts