vrijdag 8 mei 2015

Tochtstrip plakken

Tochtstrip bestel je in onze webshop. Lees alles over het aanbrengen van een tochtstrip , tochtprofielen en tochtband in de KARWEI klusinstructie. Met dit stappenplan van KARWEI kun je zelf tochtstrips aanbrengen. Plak dan ook het rubberen deel van aluminium tochtstrips af met schilderstape.


Met behulp van het ruime assortiment van tochtstrips van de bouwmarkt zit je er snel warmpjes bij.

Ik heb nieuwe zwarte tochtstrips bij de ramen en voordeur. Voor diverse kierbreedtes een passende oplossing. Op een aluminium kozijn kan je toch ook tochtstrip plakken ? De meeste tochtstrip is met een kleefstrip uitgevoerd. Als je het toch op de deur wil plakken , moet je. Buitendeur sluiten na schilderen - klusidee.


Door tochtstrips te plakken , bespaar je aardgas. Omdat we in Nederland gaat stoppen met het gebruik van aardgas voor de.

Sommige vormen van tochtwering, zoals tochtband of tochtstrips , zijn vaak gemakkelijk vast te plakken. Haal de strip uit de verpakking,. Als u een aluminium tochtstrip wilt verven, plak dan eerst het rubberen deel af met schilderstape zodat er geen verf op komt.


In diverse merken verkrijgbaar! Zelfklevende tochtstrip van flexibel siliconen voor kieren van 2-mm bij alle typen deuren en ramen. Plaatsen waar je tochtstrips aanbrengt, zijn de buitendeur, maar ook de deuren naar onverwarmde ruimtes zoals de garage of de bijkeuken.


Heb nu gemerkt dat dit veel beter werkt als van die plak tochtband. Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering.


Zorg ervoor dat alle oppervlakken schoon zijn voordat u de tochtwering op zijn plaats plakt of spijkert. Hier kunt u terecht voor tochtstrips van een hoge kwaliteit. Een tochtstrip is gemakkelijk te bevestigen aan de rand van uw raam of deur.


Aan de hand van onze handige Praxis instructievideo kun je zelf eenvoudig tochtstrips aanbrengen. In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en. Zodra je de tochtwering geplaatst hebt is het merkbaar dat het minder tocht in je huis.


Het tochtprofiel van de Goeye is de enige duurzame tochtwering met zeer doeltreffende werking.

Afhankelijk van de constructie en type woningen, is een. Mohair borstel of Mohair kunststof borstelstrip of zacht tochtband of haren tochtband of haren tochtstrip Veloursborstel nodig ? De verf plakt hier niet aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts