donderdag 25 juni 2015

Blusdeken gamma

Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Neem eenvoudig contact op. Op zoek naar de beste prijs?

Met brandblussers, rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders van GAMMA creëer je extra veiligheid in huis. Info over blusdeken gamma. Blusdeken en brandblusser. Resultaten van zoekmachines!


Brand komt altijd onverwachts. Zorg dat je goed voorbereid bent. GAMMA vertelt je over hulpmiddelen bij brand en geeft je tips om brand te voorkomen.


Met een blusdeken kan je een beginnende brand in een vroeg stadium doven.

De beste blusdeken en branddeken bestel je voordelig in onze webwinkel. Verlopen gerelateerde aanbiedingen. Hoe gebruik je een blusdeken en wat is het verschil tussen een poederblusser of een schuimblusser? KARWEI legt het stap voor stap uit.


Deze blusdeken is ideaal voor het doven van kleine branden en voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Het Pro Plus blusdeken zit in een nylon hoes en heeft een afmeting van 1x 1cm. Het blusdeken is geschikt voor kleine beginnende branden tot een grootte van een. Voorkom en bestrijd brand in je huis met het assortiment brandbeveiliging van Praxis. Reserveer online of laat het direct thuisbezorgen.


Bescherm uw gezin en uzelf tegen de gevaren van brand. Vind hier de beste blusdeken en branddeken aanbiedingen om uw huis brandveilig te maken. De Praxis blusdeken is een brandveiligheidsvoorziening die wordt gebruikt om kleine branden in de startfase veilig en direct te blussen. De goedkoopste BHV-shop met een uitgebreid assortiment en snelle levering!


De meeste blusdekens die in ons land worden verkocht, werken helemaal niet. Een flink deel ervan vat zelfs vlam als ze in aanraking komt met vuur, blijkt. Wanneer u een blusdeken in huis heeft adviseren wij deze te gebruiken voor het doven van kleine branden. Je kunt voor belangrijke documenten etc een branddichte koffer kopen.


Deze koffer is gemaakt om vuur te weerhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts