donderdag 11 juni 2015

Glasbok prijs

Vind glasbok op Marktplaats. Prijs van € 75voor € 50afhalen tijden openingstijden van de winkel of op afspraak. Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Diverse maten, ook afwijkende maten verkrijgbaar. Glasbok , glascontainer, kozijnenbok,.


De gemiddelde prijs is gebaseerd op een voortschrijdend gewogen gemiddelde van 1tweedehands glasbok advertenties.

De prijs kan afwijken als er te weinig relevante. Resultaten van zoekmachines! Afmetingen (lxh): 250x175De glasbok wordt door ons op een van onze huuraanhangwagens vastgezet.


Voor opslag en vervoer van glas. Geschikt voor grote glasplaten, ramen en kozijnen. Deze glasbok weegt slecht 25kg is 2m lang, en 35m hoog. Kan voorzien worden van hijsogen en haken.


Plaats gratis advertentie. Bestel nu stuks en bespaar.

Prijs €10(Excl btw) Andere maten prijs op aanvraag. Het formaat van de vis en de tekening op zijn schubben zijn bepalend voor de prijs. Die kan variëren van € - tot € 40-. Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen. Metaalwinkel, Metaalwaren, Metaalhandel, Klushandel, Klusmetaal, Maatmetalen, Metaalbewerkingen, Al uw Aluminium en andere metalen online bestellen voor particulieren.


Daarna betaald u bokkenhuur á € per dag. Op de foto is een zeer lichte versie te zien zodat u deze gemakkelijk en alleen van een aanhangwagen kan halen. Daar vindt u ook een overzicht van alle kosten en de uiteindelijk te betalen prijs. Trailer reservewiel steun. Glasresteel van Lansing Unitra.


Het aluminium gelaste glasresteel is geschikt voor glas, kozijnen, deuren en andere bouwelementen. Huur dan een aanhanger met glasbok en plaats deze achter je auto. Langere huurperiode: Prijs in overleg. Kozijn of glasbok 250x250x80. In combinatie met aanhangwagen €250.


Wilt u toch liever glas op een glasbok geleverd krijgen? Indien een glasbok niet na dagen geretourneerd is, zal hiervoor huur in rekening worden gebracht. Zwaardere ruiten worden op een glasbok geleverd met een vrachtwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts