donderdag 18 juni 2015

Poort wiel

Op e-bay staan ze wel maar worden niet naar NL geleverd. Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op 16-2. Dit loopwiel voorkomt dat zware schuttingdeuren of poorten gaan doorhangen.


Door de ingebouwde veer staat het wiel altijd op spanning. Bouwhek poortwiel van kunststof.

Toe te passen in combinatie met de bouwhek scharnierset. Vind de fabrikant Verend Poort Wiel van hoge kwaliteit Verend Poort Wiel , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Dit bedrag is een bruto prijs, de orderbevestiging en factuur zullen de door u geldende netto prijzen, kortingen, toeslagen en eventuele vrachtkosten bevatten.


Geschikt om een bouwhek als draaipoort te late functioneren. Het wiel is geschikt voor. Voorkomt teven het doorhangen van de poort of deur. Betafence Zenturo Hekwerk.


Dit in combinatie met de bouwhek scharnierset.

Deze accesoire kan niet afzonderlijk van de hekken worden bestel alleen in combinatie met bouwhekken. Veer geladen hek wiel geschikt voor oneven oppervlaktes. Zware Verende Poort Wiel , Find Complete Details about Zware Verende Poort Wiel ,Zware Verende Poort Wiel ,Zware Verende Poort Wiel ,Zware Verende Poort Wiel from Other. Wiel in frame, ten ondersteuning van de weidepoort.


Dit wiel wordt aan de smalle zijde van de sl. Wij hebben sinds enkele weken een houten poort hangen. Om het allemaal niet te duur te maken is de poort gemaakt uit gewoon dedrengt hout.


Arendje Verhuur en Dranken B. Houthandel in buitenhout bij uitstek. U kunt bij ons terecht voor de houtsoorten: Douglas, Eiken, hardhout, geïmpregneerd Grenen en Vuren. Wanneer u al klant bent bij Lemerij Verhuur, kun u zich hieronder inloggen. Uw gegevens zullen dan zoveel mogelijk voor u worden ingevuld. Zwaar zwenkwiel met rem dat tot 100kg belastbaar is, met dubbele kogelkrans en een verzinkte draaiplaat.


De band is van rubber en de velg is met staal verzinkt. Een scharnier dat je bovenin je hek plaatst in combinatie met een Poortwiel voor een soepel draaiende toegangspoort. Toolstation neemt uw privacy heel serieus.

Daarom maakt onze website standaard alleen gebruik van essentiële en analytische cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts