dinsdag 9 juni 2015

Antieke sloten en sleutels

Kwaliteit voor de beste prijs! Voor 23:bestel is morgen thuis! Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! In onze webshop en in onze winkel vindt u zeer veel authentiek meubelbeslag in een antieke stijl: ladegrepen en dekenkistgrepen in oude. Info over antieke sloten en sleutels.


Resultaten van zoekmachines!

Koop en Verkoop Antiek en Kunst op Marktplaats. Mooie vitrinekast uit de jaren staat: goed met sloten en sleutels materiaal. Bekijk het bord sleutels van jenny nijman op Pinterest. Meer ideeën over Skelet sleutels , Sloten en Antieke sleutels. ANTIEKE SLOTEN ANRESTO-DECOR is reeds meer dan jaar een zeer verwoed verzamelaar van alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag.


Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud. Sloten in oude deuren gaan vaak stuk en worden vervangen door onbetrouwbare en goedkope alternatieven. Meestal ten koste van de deur en het uiterlijk, zonde!


Wij repareren tevens nog antieke sloten en sleutels die versleten of afgebroken zijn.

Robuuste verweerde antieke sleutels en vintage hangsloten. Prachtig als decoratie voor je oude kast maar ook als kado voor het bruidspaar of nieuwe woning. Je zocht naar: antieke horloge sleutels ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Bekijk ons aanbod en zoek een slot dat u nodig hebt.


Voor een vitrinekast kiest u een ander slot dan voor een antieke dekenkist. Sleutels Sleuteltoebehoren. Een extra sleutel voor de buren tijdens uw vakantie of een reservesleutel voor de auto. Onze grootste kracht is de ruime voorraad aan incourante en.


Online sloten voor iedere toepassing kopen. U wilt uw voordeur beveiligen en schaft een. Richtprijs € 95- Zie ook onze andere meubelen. Voor al uw sleutels en sloten hebben wij een oplossing. Dus is uw slot stuk of functioneert uw antieke (kluis) slot niet meer naar behoren?


Hangslot met sleutelbos van twee sleutels. Een antiek look en de gietijzeren materie maken van dit rustieke slot een decoratief stuk. Zo worden scharnieren gebruikt om deuren en deksels te laten bewegen, knoppen en grepen voor het open maken van de lades en sloten voor het.


Slot openen met sleutel en.

Meubelbeslag, slagwerk, oude scharnieren, sloten en sleutels Wij kunnen uw oude kasten, meubelen, keukens voorzien van nieuw slagwerk indien nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts