donderdag 11 juni 2015

Varistone pu fix steenlijm

In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Pu Fix is een bruislijm waarin gemak en kracht gebundeld zijn. Steenlijm voor beton en natuursteen. Ideaal om uw muurtje in de tuin te maken.


Voor het snel en makkelijk verlijmen. De spuitpistool is voorzien van een NBS. Stenen, Tuintegels, Sierbestrating en meer.

Snel geleverd tegen scherpe prijzen. Voorzien van schroefaansluiting voor. Pu Fix ECO is een zeer sterke en supersnelle lijm gebaseerd op gemodificeerde polyurethanen en is ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende steensoorten zoals. Bestel diverse steenlijmen online. Geschikt voor bijna elk gesteente.


Snelle droging en uitharding. Vari fix steenlijm grijs 15kg emmer. Pu fix eco spuitlijm 5ml. Wegwerpverpakking voor particulier. Zeer sterke en supersnelle lijm gebaseerd op gemodificeerde polyurethanen.


Deze zeer makkelijk te verwerken steenlijm is eenvoudig met water aan te maken en geschikt voor binnen en. PU Fix ECO spuitlijm bus 5ml. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor lijmkitten aanbied.


Varifix steenlijm (emmer kg) € 2Direct in winkelwagen. Uw tuin laten aanleggen of bestraten? Innotec PU - Fix is een universele, gemakkelijk verwerkbare, sterke polyurethaan-constructielijm voor een breed toepassingsgebie welke middels luchtvochtigheid uithardt.

PU7Steen- en Houtlijm starterbox! Varistone splitbinder EWR kg blik ART:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts