maandag 7 september 2015

Cando plinten bevestigen

Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Eigen Montageteam mogelijk. Shop nu alle klus artikelen online. Klus artikelen voor lage prijzen. Creëer eenvoudig een eigen stijl met de doe-het-zelf producten van CanDo.


Voor het bevestigen van de CanDo plinten heb je plinten, plintclips, eindstukjes en hoekblokjes nodig.

Stap 1: Plaats de clips 5cm uit de hoek. Maak je vloer helemaal af door het plaatsen van CanDo plinten. Decoratieve plinten koop je van CanDo. Verschillende hoogte- en diktematen Verkrijgbaar. Decomode hoge plint Emotion Kitzbühel.


CanDo decoratieve plint blok wit x 82mm. MDF Cando plinten koopt u Kwaliteitparket! Plinten plaatsen is een klusje dat je zo hebt gedaan. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

In dit klusadvies lees je het stappenplan voor het monteren van CanDo plinten. Als alle plinten op de juiste positie zijn gemonteer. De plintclips van CanDo zijn het unieke bevestigingssysteem van de decoratieve plinten van CanDo.


De clips monteer je met de bijgeleverde boormal zeer eenvoudig aan. Méér dan 1leuke woonwinkels. Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Dit kan handig zijn als er snoeren achter de plint zitten.


Uit de CanDo collectie leveren wij de serie Whiteline. Info over cando plinten monteren. Resultaten van zoekmachines! In de bouwmarkt zijn plinten en lijsten in allerlei soorten en maten te koop.


MDF plinten omtrokken met een witte folie. Bevestig beide staande lijsten op het kozijn,. Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-. Met dit clipsysteem kan je plinten onzichtbaar bevestigen. Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit.


De Flexiplinten kunt u op verschillende manieren bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts