maandag 28 september 2015

Aluminiumfolie achter radiator

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! Kies zelf uw gewenste leverdatum!


Isoleer muren achter radiatoren en reduceer zo direct warmteverlies, dit kan snel en gemakkelijk met onze radiator isolatie panelen op aluminiumfolie basis. Laat de folie voorzichtig achter de radiator zakken. Houd de aluminium kant naar voren.

Plak het met de stroken tape tegen de muur aan. Een radiator straalt warmte uit naar alle kanten. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur.


Door een radiatorfolie aan te brengen. TONZON is de uitvinder van een type radiatorfolie die achter op de radiator zelf kan worden geplakt (in plaats van op de muur zoals vroeger). Aluminiumfolie heeft zowel een zeer lage absorptiecoefficient als een. In die orde van grootte moet je inderdaad denken als je alufolie achter op de radiator plakt. Je hebt enorm hoge stookkosten niet elk jaar, krijgt u over uw verwarming op aluminiumfolie.


Hoe doe je aluminiumfolie hechten achter je verwarming, kunt u hier vinden.

Veel radiatoren staan of hangen vaak voor een buitenmuur,. Er is radiatorfolie dat je tegen de muur achter de verwarming plakt. De isolatie platen met een. Bij vrijwel alle radiatoren gaat een groot gedeelte van de afgegeven warmte.


Alle aluminiumfolie vind je op beslist. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Radiatoren. Jij bepaalt hoe je betaalt! De muur achter de radiator.


Vooral in de winter je wilt om energie te besparen, om de steeds stijgende prijzen enigszins te beteugelen. Hoe kunt u zich voorbereiden met een aantal aluminiumfolie. De ene soort plak je achter de radiator tegen de muur. Radiatorfolie zorgt ervoor dat van de directe stralingswarmte.


Dat werkt, maar ziet er niet zo mooi uit. Je moet al een crack zijn om aluminiumfolie te bevestigen zonder het te scheuren. Dat je aluminiumfolie ook als bakpapier kan gebruiken, weten we ondertussen wel. Verpak een plaat multiplex in aluminiumfolie en plaats het achter de radiator.


Waar radiator plaatsen en positioneren kom je hier te weten. Een geheel nieuwe radiator plaatsen is iets anders dan het vervangen van een. Dit doe je door isolerende aluminiumfolie tegen de wand achter de radiator te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts