donderdag 17 september 2015

Raamtekening

Alle raamtekening ontwerpen, beelden op. Krijtstiften - raamtekening. Je kunt hier behoorlijk wat stiften in kwijt, dus je kunt. Hoe maak je een eigen raamtekening ? Ziet er lief uit als decoratie op het raam van het klaslokaal of kinderopvang.


Ook leuk: je kunt ze naadloos. Vind jij dat de kinderkamer wel een opkikker kan gebruiken? Dat hoeft geen enorm project te worden. Want met een stift, een sjabloon en je eigen fantasie tover je in.


Download hier je sjablonen voor een gratis raamtekening. Er is er een voor de Lente, Koningsdag, Sinterklaas en een cactus. Een eigen raamtekening met krijtstift heb je zo gemaakt!


Met een ontwerp maakte ik mijn eigen raamtekening in een paar simpele stappen. Maar je kunt natuurlijk ook prima een leuke kleurplaat printen en die gebruiken als sjabloon voor je raamtekening. In stappen je eigengemaakte raamtekening ! Deze ontwerpen zijn gratis, maar vooral leuk!


Print je ontwerp uit en tekenen maar! Wat zie je het dit jaar weer veel: een krijtstift raamtekening. De leukste creaties, maar hoe begin je aan zoiets? Raamtekening - Merry Christmas.


Je zoekt een raamtekening uit, die ontvang en print je. Dit plak je aan de buitenkant van je raam en trekt het aan de binnenkant over. Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops! Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic die even. Stap 1: Ga naar raamtekening.


Met een raam-marker kun je snel een raamtekening maken. Het is eenvoudig en het helpt goed tegen de inkijk. Wil jij ook een DIY raamversiering ( raamtekening ) op maat voor op je eigen raam, voor vrienden of voor je winkel, bedrijf of iets anders. Dan ben je bij mij aan het.


Ontmoet de personen achter de webwinkels en lees hun verhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts