maandag 14 september 2015

Telescopische pikhaak

Telescopische pikhaak 20-10m kopen? Een bootshaak of pikhaak is onmisbaar aan boord. Deze telescopische bootshaak is van aluminium en biedt extra meters. Redder in nood bij aanmeren en sluizen!


De stevige telescopische pikhaak is voorzien van een robuuste spits met adapter! SWI-TEC opzethaken - telescopische pikhaak uitschuifbaar van 1.

Met de pikhaak kun je gemakkelijk de wal vasthouden en afduwen of voorwerpen oppikken uit het water. Bij aan en afmeren en bij sluizen kan het. De telescopische pikhaak - 10m. Deze pikhaak is gemaakt van aluminium men heeft een kunststof haak.


Door het gebruik van kunstof beschadig je de lak niet. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Met een pikhaak aan boord is alles makkelijker. Pikhaak of Boothaak kopen?

De haken zijn gemaakt van nylon en de stelen van geanodiseerd aluminium voor een langere levensduur. Bekijk nu de Steekpeddel met telescopische pikhaak bij Dekker Watersport. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. De beste pikhaak voor aan boord!


Trem telescopischepikhaak - 20m met ribbel-constructie om inschuiven tijdens gebruik te voorkomen. Uitschuifbare Haakstok nodig? Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Met kunststof haak en kunststof handgreep.


Aluminium telescopische boothaak naturel, in twee lengtes verkijgbaar. Verstelbaar van 1tot 2cm. Kan ook als een gewone pikhaak gebruikt. Gemaakt van aluminium met kunststof haak.


Kort model met telescopische aluminium steel en kunststof haak. Beste mensen, Zijn er ook telescopische pikhaken die niet na een maand muurvast zitten? Gebruik deze telescopische , universele steel van Vileda om vloerwissers en bezems aan te bevestigen.


Deze bezemsteel kunt u gebruiken om vloerwissers en bezems van. Boot haak met slot € 195.

Niemeyer telescopische bootshaak, pikhaak. Praktisch en ruimtebesparend! Een dek borstel set met aluminium telescopische steel met verschillenden borstels, het.


Kunststof haak, extra zware steel, Ømm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts