dinsdag 29 september 2015

Waterafstotend doek

Priëlen al vanaf € 6I. Grootste assortiment, laagste prijs. Alle merken tuinartikelen online. De beste prijzen tuinartikelen. Shop direct online op beslist.

Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De stoffen zijn waterafstotend en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Polyester gecoat, donkerblauw. Stoffen Online levert in Nederland en.


Waterafstotende stof met coating. Geschikt voor buitenkussens, hoezen, zitzakken, afdekzeilen kleine boten, enz. Naast het het gemakkelijk reinigen van het doek door de coating zorgt die er ook voor dat het water sneller van het doek afrolt en zodoende kans op beschadigingen.

Tevens bieden wij waterdichte. Bekijk nu onze collectie waterafstotend zonweringdoek van Tibelly en kies uit tientallen kleuren. Lees ook meer over de mogelijkheden voor waterdicht Dickson. Een zonnezeil waterdicht is gemaakt van waterafstotend polyester of acryl doek.


Voordelig bij Schaduwdoekkeuze. Ook door een coating op een stof aan te brengen, kan deze waterdicht worden. Voor alle soorten doek en weersomstandigheden. Tentgaren of naaigaren, waterafstotend.


Gemaakt van zware kwaliteit polyester doek dat vrijwel geen vocht opneemt en dus rot-, en schimmelvrij is. Naast Ten Cate hebben wij ook het beroemde KS-2doek in het assortiment. Dit Zonnedoek is een efficiënte en goedkope oplossing om uw zwembad of terras te beschermen tegen de warmte en de. Het door ons gebruikte materiaal is een polyester doek zoals dat zijn waarde bewezen heeft in de scheepvaart. Het is geweven niet geknoopt en is gecoat met de.


Kortom een goede kwaliteit waterafstotend schaduwdoek met vele mogelijkheden waar u jarenlang plezier. FLORACORD Schaduwdoek vuil- en waterafstotend grijs 250x3cm. Het doek staat prachtig boven uw terras en geeft een.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Er zijn vele toepassingen mogelijk van onze waterdicht producten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het waterafstotend maken van het dekzeil van uw boot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts