maandag 26 september 2016

Schoenenrek met kapstok

Schoenenrekken bij uw OpbergSpecialist. Gratis verzending vanaf €3-. Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

In een handomdraai bij u geleverd. Met het Leanera kapstok en schoenenrek van Umbra kun je op een kleine compacte ruimte je jassen, tassen en schoenen kwijt. Simpelweg zet het wandrek schuin tegen je muur.


De leukste kapstokken voor je jassen en tassen. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Met je nieuwe kapstok hoop je maar dat al je gasten een jas aan hebben als ze bij je op bezoek komen. Ontdek onze brede keuze kledingrekken en kledingstaanders tegen lage prijzen.


Voor iedereen een voordeel.

Vergeet trouwens niet om een bijpassend schoenenrek uit te kiezen. Hiermee heb je direct een plek om je schoenen op te bergen onder je. Deze Umbra Leanera kapstok met schoenenrek kopen voor € 1450? Daarnaast zorg je met een praktisch schoenenrek dat je schoenen netjes zijn opgeruimd en gebruik de leuke.


Vind schoenenrek op Marktplaats. Naast een kapstok kan een schoenenrek in je hal natuurlijk niet ontbreken. Bank met kapstok , enkelzijdig, met fraaie houten afwerking. Nooit meer rondslingerende schoenen of je schoenen niet meer hoeven zoeken bij vertrek. Op zoek naar meubels voor halgang?


Shop hier garderobekasten, kapstokken , schoenenkasten en meer! Geen verzendkosten, dagen gratis retourrecht! Geniet elke dag van je schoenencollectie! Dan kun je ook kiezen voor een schoenenkast of een halkast met schoenopberger. Bestel online bij Leen Bakker.


De jas hangt u op aan de daarvoor bestemde kapstok. U kent het vast wel, u komt thuis, trekt uw jas en uw schoenen uit.

Uw schoenen daarentegen gooit u gewoon in de hoek. Onderhoudsvriendelijk, duurzaam, stevig, veilig en gaat het overlopen van luizen tegen. Alles voor de hal bij woonwarenhuis OTTO! Kapstok met voldoende opbergruimte voor jassen en tassen.


Geen rond slingerende schoenen meer, nee, vanaf nu heeft elk paar zijn eigen plekje op je nieuwe schoenenrek. Berg jouw schoenen op in een schoenenkast of schoenenrek van JYSK. Bekijk ons assortiment op JYSK.


Je trenchcoat hang je toch ook gewoon op de kapstok. Wandhaak Aken is een stoere kapstok waar je vier kledingstukken aan kunt hangen. Deze metalen wandhaak in de kleur zwart heeft een afmeting van 12x35xcm.


En met de decoratieve kapstok ‘bug’ bespaar je bijvoorbeeld ontzettend veel ruimte en heb je ook nog eens een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts