donderdag 29 september 2016

Schraag met plank

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Schraag bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Afname Per: Stuk Korte beschrijving: Metalen schraag met handgreep.


Voorzien van antislip coating.

Deze sterke dennen schraag kan tot 100kg verdragen. Dit product beschikt van een FSC certificaat. FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd.


Men neme twee schragen en een tafelblad naar keuze en voilà, een geheel unieke (eet)tafel. Zet deze dan met schroeven vast aan de schragen. Voor extra opbergruimte zaag je een houten plank op maat en bevestig je deze op de onderste latten van de schragen. Een nieuwe (!) Ikea alex kast (nieuw 6-), een finnvard schraag.


Nieuwprijs voor stuks is €70.

Heb je weinig ruimte voor een bureau of wil je een simpele side-table? Maak dan een bureau op halve schragen. Zaag de schraag doormidden en maak de klus af met dit.


Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Kies een vlak of enigszins hellend werkbla wat handig is als je wilt. Op zoek naar een schraag ? Schragen zijn heel handig om bijvoorbeeld houten planken op te zagen, je legt een plank op schragen en zaagt hem gemakkelijk door. Maak een tafel of werkbank van een gewone plank met behulp van twee schragen.


De schraag is gemaakt van stevig. Een ideaal hulpmiddel bij het schilderen van je deur of het zagen van een plank. Het onderstel bestaat uit schraag , plank of kabinet voor optimale configuratie. Bureau Dastgro is een uniek model. Hoewel stoer vormgegeven doormiddel van schraag poten, heeft de Dastgro een stijlvol gepolijste afwerking.


Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën het beste kunt realiseren. Het voordeel van schragen is dat je er eindeloos mee kan variëren. Zo kan je je bureau volledig naar jouw smaak samenstellen. En tot nu toe hebben we nog nergens last van!


Eigenlijk is het niet meer dan een plank met vier poten.

De stapelbare schraag is zo ontworpen dat u de schragen na gebruik makkelijk kunt. Een ruim assortiment Plankdragers en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! U kunt gebruik maken van een enkele schraag om de werkplank op te laten rusten, terwijl u de andere zijde van de plank bijvoorbeeld aan een muur bevestigd of op de.


Deze witte opvouwbare plankdrager van Duraline is universeel en eenvoudig te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts