maandag 5 september 2016

Siam bluestone vijverrand

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vijverranden zorgen voor de perfecte afwerking van uw vijver, bloembak of tuinmuur!


Natuursteen vijverranden zijn uitermate geschikt.

Teken eerst het ontwerp en werk een plan uit. Om tot een tuinontwerp te komen, stelt u zich vermoedelijk de vraag welk soort tuin het best bij u past. Wacht met het aanleggen van de vijverrand tot de vijver is gevuld met water.


President Black vijverrand Vijver. Siam Bluestone vijverrand Vijver- En Zwembadranden Blauwsteen 20x50x3cm. Deze vijverranden zijn niet alleen uiterst sierlijk, ze zijn ook nog eens zeer functioneel: regenwater.


Sleiderink is Groothandel in vijverranden!

Neem contact op met onze productspecialist of bestel Siam. Productomschrijving Blauwsteen – vijverrand – zwembadrand. Bestel online uw natuursteen op Nusierbestrating. De enige officiele Excluton outlet van Nederland.


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons. U kunt de vijverrand in verstek aanzagen of de randen haaks tegen elkaar aan leggen. Mooier is het hiervoor een kant-en-klaar hoekstuk te gebruiken. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor vijverranden aanbied. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen.


Goedkoop en snel geleverd. Prijs per stuk = € 1- kg per stuk. De randen van natuursteen zijn verzoet en voorzien van een facet. Onlinebestrating is uw leverancier van A-kwaliteit Excluton sierbestrating met laagste prijs. Siam bluestone vijverrand verzoet met facet 100x20x3cm online kopen.


Werk uw vijver, bloembak of tuinmuur perfect af: de Chinees hardsteen vijverrand met of zonder hoekstuk is hiervoor uitermate geschikt!

Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. BorderFix flexibele borderrand - H cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts