donderdag 8 september 2016

Tegelstrip aluminium

Tegelprofielen van alle merken. Een tegelprofiel beschermt. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Neem contact op voor advies en scherpe prijzen.


Kunststof, aluminium of roest vrij staal elk met hun eigen specifieke toepassing. De tegelprofielen zijn er voor alle gangbare tegeldiktes. Een aluminium tegelprofiel voor uitwendige hoeken van tegelwerk. Nu ook in antraciet verkrijgbaar. Eenvoudig online bestellen.


In diverse merken verkrijgbaar! U heeft de keuze uit tegelprofielen met een ronde, rechte of vierkante vorm. Voor de laagste prijs op Beslist. Schlüter verdeler in Nederland.


Genesis buitenhoek ecg100. Advies en scherpe prijzen. Op zoek naar tegels voor uw badkamer of keuken? Op TSM koopt u uw tegels goedkoop, veilig en vertrouwd.


Mooie sierstrips in badkamer, toilet of keuken. Sierstrip tegels en tegelstrips badkamer: alles bij GAMMA. Koop in de bouwmarkt of online.


Softline tegel en afwerkstrip aluminium mat zilver 6mm 250cm. Zo heb je een tegelstrip van RVS, maar ook een tegenstrip van aluminium. Rechte strips, maar ook ronde strips. Aluminium Kunststof Roestvaststaal (RVS) Verschijningsvorm. Proline tegelprofielen bieden een mogelijkheid om tegelwerk perfect af te werken.


Een uiterst decoratieve, maar ook hygiënische oplossing! Per direct zijn behalve de profielvarianten van roestvast staal of mat geanodiseerd aluminium talrijke andere oppervlakken verkrijgbaar. Dit product kan verzonden worden door Sanitairkamer. Homelux tegelstrip jasmijn mm.


Hoek Euroc crème nuance. Het grootste aanbod mozaïek matten tegen de laagste prijs. Storax biedt antislip oplossingen voor iedere ondergrond zoals beton, (hard)hout en staal. Altijd de beste prijs en het beste advies.


Bekijk onze uitgebreide collectie hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts