donderdag 22 september 2016

Ondervloer folie leggen

Vloerverwarming al vanaf € 150! Groot aanbod ondervloeren online. Zelf een ondervloer leggen is eenvoudig met de klusinstructie van KARWEI. Folie bestel je in onze webshop.


Bekijk de klusvideo van KARWEI.

Ga je een ondervloer leggen ? Zijn bezig om laminaat te leggen op 1ste verdieping (chape als ondergrond). Hebben nu een ondervloer gekocht (ene zijde foam, andere zijde goudkleurig). Als je een vloer gaat leggen moet je vooraf bedenken of er ook een ondervloer onder moet. Als dat wel het geval is dan.


Het leggen van een ondervloer is eenvoudig. Je koopt ondervloer op de rol of als platen en snijdt ze zelf op de juiste lengte af. Het materiaal werkt isoleren egaliseert je vloer en werkt bovendien vochtwerend.

Een ondervloer bepaalt het gebruiksgenot en de levensduur van je vloer. Bij Kwantum vind je goedkope ondervloeren en isolatiematerialen voor laminaat,. Op zoek naar de beste prijs? Keuze uit diverse ondervloeren.


Vakkundig Laminaat Leggen - Voordelig Goedkoop vloer geled. Uw ondervloer koopt u bij Kwaliteitparket! U kunt hiervoor prima een isolatieschuim ondervloer kiezen (met vochtwerend folie ). U kunt uw houten of laminaat vloer prima op een houten ondergrond leggen maar zorg dan wel.


Banen sluitend tegen elkaar leggen en afplakken met alu tape. Bij voorkeur altijd eerst een dampdichte folie plaatsen. De vloer is vrij vlak de vraag is wat voor ondervloer er nu onder moet. Op de begane grond luidt ons advies deze plaatjes te leggen in combinatie met een vochtwerende PE- folie. Het belang van een ondervloer.


Voordat je laminaat gaat leggen ,. Een betonnen of stenen vloer dek je altijd eerst af met SPÄRRA kunststof folie. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts