maandag 21 november 2016

Oude raamluiken

Het adres voor oude bouwmaterialen, oude deuren, paneeldeuren en kamer en suite schuifdeuren. Wij hebben een grote collectie glas-in-lood deuren, portaaldeuren. Deze luiken komen uit een boerderij uit oost drenthe. Info over oude raamluiken.


Resultaten van zoekmachines!

Op zoek naar oude louvre luiken, shutters of panelen met karakter en historie? Hier vind je een uitgebreid assortiment oude raamluiken , shutters en panelen. Ik wil graag (houten) raamluiken gaan maken, zoals je deze vaker ziet op oude boerderijen e. Wil je een gemoedelijke sfeer en een landelijke uitstraling in je interieur?


Laat je woonwens in vervulling gaan en hang een raamluiken buiten of binnen op. Sfeervolle louvre luiken om als decoratie binnen neer te zetten. De luiken en shutters hebben een mooie oude uitstraling en staan erg leuk voor het raam op de.


Super mooie originele patina.

De binnenzijde is wit, de voorzijde is mooi craquele. De prijs is voor de set van luiken. Fraaie oude luiken en panelen met een mooie patina en vergrijsde tint.


Oude stoere luiken uit Frankrijk. Een super stoer alternatief voor gordijnen en mooi in oude én nieuwbouwhuizen: houten luiken. Pak de zaag en maak in stappen je eigen luiken. De latjes zijn momenteel wel vastgeverfd.


Deze mooie luiken aan de binnenkant van het raam zijn zelfgemaakt. Lees dan snel verder en ga aan de slag met deze raamluiken ! Verkoop van oude bouwmaterialen zoals antieke luiken en oude deuren. Onze collectie antieke deuren en oude brocante luiken is enorm. Tevens grote keuze antieke.


Bent u op zoek naar louvre luiken en shutters? Stuur ons gerust een whatsapp bericht. Geweldig om tegen een muur aan te zetten, zodat de sfeer direct. Ventinella fabriceert raamluiken.

De ruime keuze aan materialen, modellen en kleuren maken onze luiken. Parijs een stad die romantiek ademt en altijd leeft. Zoals Louvre al doet vermoeden is het louvreluik daar ooit ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts