donderdag 24 november 2016

Tuinspiegel hout

Hout : tijdelijk Korting. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Acryl, Gotische en Illusiespiegels. Product Specificaties: Afmetingen. Tuinspiegel luiken verouderd - Groen.

Spiegel luiken (louvre deurtjes). Groen bestaat uit hout , spiegel en metaal. Grote spiegel tuinspiegel zwarte spiegel passpiegel stoer. De tuinspiegel Louvre is gemaakt van hout en hierdoor ideaal voor in de tuin of op het balkon. Ingeklapt is de tuinspiegel 75x48xcm.


Deze prachtige tuinspiegel geeft een leuk effect en. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Uw tuin lijkt in één oogopslag veel ruimer en levendiger. Een collectie tuinspiegels met moderne of klassieke omlijsting. Weerbestendig en erg leuk ter decoratie.


Het kozijn is met kruisroeden verdeeld in 6. Een tuinspiegel kan uw tuin aanzienlijk groter laten lijken. Wilt u na het hout kopen zo snel mogelijk aan de slag? Dan kunt u uw bestelling altijd bij onze houthandel ophalen. Naast het afhalen bezorgen wij ook!


Wij verkopen verschillende soorten tuinspiegels , ook tuinspiegels op maat. Ontdek onze Scherpe Aanbiedingen! Een tuin spiegel ophangen in de tuin op het terras of balkon schept ruimte en is ook nog eens decoratief. Ga zelf aan de slag met het maken van een plexiglas tuinspiegel. Maak je eigen unieke creatie.


Het verlijmen van plexiglas is mogelijk op hout , steen of metaal. Koop nu en betaal pas over dagen!

Deco tuinspiegel afmeting 41×1cm. Deze tuinspiegel is een grappige, mooie toevoeging aan jouw tuin. Hij is geschikt voor alle tuinen en kan worden gebruikt om een bepaald punt in jouw tuin te. Wil je jouw kleine tuin iets groter laten lijken?


Of ben je op zoek naar een sfeermaker?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts