dinsdag 29 november 2016

Altrex woodytrex

Koop uw ladders, steigers en meer online. Een complete vlizotrap met antislip treden. Altrex Woodytrex prijzen vergelijken. Daarmee sta je stevig en veilig.


De meest complete vlizotrap met antislip treden. Een aanwinst voor elke zolder. Coolblue: alles voor een glimlach. De grenenhouten zoldertrap is namelijk volledig voor-gemonteerd. Gebruikt u de zolder of vliering als bergruimte, dan is een inklapbare zoldertrap een uitkomst.


Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg. Deze 3-delige zoldertrap wordt volledig voorgemonteerd. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Volledig voorgemonteerd en inclusief een luik dat aan beide.


Traptreden x 3mm, met antislipprofiel. Eenvoudig te monteren 3-delige grenenhouten zoldertrap. Van lijmen tot kitten, je hoeft hier niet lang door te spitten! In de onderstaande tabel kunt u klikken op het artikel nummer van het gewenste onderdeel en dan komt u meteen bij het gewenste artikel artikelen staan ook onderaan. Word jij onze nieuwe collega?


Voor 18u bestel morgen in huis! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. De Woodytrex -Superieur is een luxe uitgevoerde en eenvoudig te monteren 3-delige zoldertrap. Deze trap wordt standaard geleverd met veiligheidsleuning en kunststof. To get the best possible experience using our website, we recommend that you upgrade to a newer version or other web browser.


Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. De bak (hoogte cm) is voorzien van een robuuste tochtstrip voor betere. Met de afwerklijst zorg je voor een mooi aanzicht van je Woodytrex vlizotrap.


Een luxe uitgevoerde en eenvoudig te monteren 3-delige zoldertrap. Jouw materiaal altijd in topconditie. Ook na de aankoop van je product staan we voor je klaar. Inhoud verpakking: stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts