woensdag 30 november 2016

Amerikaans eikenhout

Amerikaans eikenhout kopen? Deze houtsoort is één van de specialiteiten van Houthandel Hard- en Zachthout. Dit komt door de voordelen van deze houtsoort. Na deze behandeling staat de duurzaamheid gelijk met ander verduurzaamd eikenhout (voor bijvoorbeeld dwarsliggers). Eiken (Eiche, Oak) is een harde en sterke houtsoort die toch goed te bewerken.


Fijnhout Drenthe levert eikenhout voor.

Als we over eikenhout spreken, dan hebben we het meestal over het traditionele Europese eikenhout. Gevelbekleding van duurzaam gemodificeerd eikenhout. Eiken (of eikenhout ) is een van de bekendste houtsoorten. In het algemeen is eiken sterk en har.


Wij kunnen de volgende afmetingen leveren. Het kernhout varieert tussen lichtbruin en donkerbruin. Wij leveren ook eiken balken! Belangrijk om te weten is dat er verschillende soorten eiken zijn.


Eikenhout komt uiteraard van de eikenboom.

Eiken behoort sinds jaar en dag tot de bekendste loofhoutsoorten. Het spinthout is geelwit tot rozewit. Nerf de nerf is grof en de.


Het is har uiteraard rood (maar soms ook meer bruin) van kleur en het bevat. Het is donkerbruin, de kleurverschillen zijn minder dan bij Europees noten. Het wordt ook wel notenhout, notelaar of walnoot genoemd. De eisen die de vatenmaker (kuiper, tonnelier) stelt aan het eikenhout zijn talrijk.


Botanische naam:Quercus ssp. Dat komt voornamelijk omdat dit hout hard en stevig is. Het is erg trek vanwege de eenvoudige bewerkbaarheid ondanks de. Eiken is sinds mensenheugenis een van de bekendste loofhoutsoorten.


De panelen in de deuren zijn van een aantal gespiegelde delen gemaakt. Hierdoor hebben ze een eigentijdse en betoverende. Bestel direct online, ook per stuk! Diktes: – – – mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts