maandag 28 november 2016

Slimfix isobouw

Kijk welk type het beste bij uw project past. Bij nieuwbouw gelden speciale eisen voor dakelementen. De kwalitatief hoogstaande zelfdragende SlimFix -XT dakplaten van IsoBouw overtreffen deze eisen. Isobouw dakplaten prijzen. Slimfix de dakplaat voor een uiterst concurerende prijs.


Levertijd ca 5-werkdagen.

Aan de hand van onderstaande selectievelden krijgt u met de SlimFix Solar-tool direct te zien welke en hoeveel hulpmaterialen u nodig heeft bij uw project voor de. Sleiderink is Groothandel in IsoBouw SlimFix ! Bij levering ontvangt u altijd een verwerkingsvoorschrift. In het detailleringsboekje.


SlimFix dakelementen zijn zeer eenvoudig te verwerken. Waar andere groothandels zich op alle bouwmaterialen richten onderscheiden wij ons door te focussen op enkel en alleen het dak. Deze plaat wordt gebruikt voor grotere overspanningen! Sterk in prijs en prestatie Door de IsoBouw -innovatie in EPS technologie zijn de.


Uw zolder isoleren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Isolatie van hellende daken. Eenvoudig bestelbaar maatwerk. Met SlimFix Flex maakt IsoBouw de toepassing van vaak omslachtig te bestellen en te realiseren maatwerk eenvoudig voor alle marktpartijen. Op het moment dat men bij traditionele systemen pas bezig is met het regelwerk.


U kunt hieronder de projectgegevens aanvullen zodat u direct een offerte kunt aanvragen bij uw dealer of via IsoBouw. U zoekt IsoBouw SlimFix XT? Voor betaalbaar energieneutraal bouwen. Energieneutraal en passief bouwen wordt de toekomst. Volg de volgende stappen Kopieer de tekst (middels de knop).


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Inspireert, informeert, ondersteunt en verbindt alle partijen die betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed.


Met het mooie eindresultaat is dit een top isolatie product! Uiterst concurerende prijs. SLIMFIX SOLAR – Dakelementen voor zonnepanelen (nieuwbouw en renovatie) Met SlimFix (XT) Solar introduceert IsoBouw het eerste dakelement dat volledig is afgestemd.


SlimFix RenoTwin is een dakelement dat vrijdragend kan worden gemonteerd op vrijwel ieder onderdak dankzij het gebruik van stelschroeven. Ideaal dus bij toepassing op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts