woensdag 13 september 2017

Antiek beslag

Wij helpen u snel en vakkundig aan een passende oplossing! Vind antiek beslag op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie meubelbeslag en deurbeslag in oude stijl zoals nostalgisch hang- en sluitwerk en overig nostalgisch beslag voor meubels.


Meubelbeslag in antieke stijl ‘Meubelbeslag in oude stijl’ is een specialisme van Janko’s.

In onze webshop en in onze winkel vindt u zeer veel authentiek. Vind deurbeslag antiek op Marktplaats. Anresto, Leuken te Lommel (BE): alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag , antiek bouwbeslag en meubelbeslag, restauratie van sluitwerk, inclusief het. Oud en antiek beslag Op zoek naar oude en originele handgrepen, deurklinken en handkommen met karakter en historie?


Hier vind je een uitgebreid assortiment beslag. Omdat het oude gebruikte materialen zijn staan ze per stuk op de foto zodat u exact het exemplaar. Nostalgisch meubelbeslag of antiek meubelbeslag als Meubeltrekkers, sleutelplaten, porseleinen meubelknoppen, houten meubelknoppen, scharnieren, sloten en schuifjes.

Deze worden zonder bevestigingsschroefjes geleverd. Deze rubriek is uitgesloten voor eventuele. Info over antiek beslag kast. Resultaten van zoekmachines!


Gratis deelname voor de antiquair! Ook de populaire raamsluitingen van ijzer en in brons antiek zijn volop beschikbaar. Kortom, voor raambeslag in klassieke stijl bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om modern, antiek , design of klassiek beslag , voor al uw moderne, antieke en klassieke meubelen zult u slagen.


Kasten, tafels en stoelen, banken, bureau's, kisten, kleinmeubelen. Antieke Meubelen vind u op DeAntieksite. De specialist in meubelbeslag, deurbeslag en meubelonderdelen. Specialist in meubelbeslag, deurbeslag en antiekrestauratie. Er zijn teveel verschillende modellen op het gebied van meubelbeslag dat we een sellectie hebben gemaakt van een deel van het beslag wat wij kunnen inkopen.


Espagnolet compleet met stangen Ton-model brons antiek. Regular Price € 19Special Price € 17Vanaf € 1600. Het beslag op oude en antieke meubelen kan wat zeggen over de leeftijd van het meubel, al is meubelbeslag door de tijd heen soms vervangen.

Met een ruime collectie deurkrukken is Cubic Colors hofleverancier van kwalitatieve, losse deurkrukken, deurbeslag op rozet en deurbeslag op schild.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts