woensdag 20 september 2017

Eps 100 se

Isolleer je kruipruimte, betonnenvloer of dak met de veelzijdige EPS Bouwplaten! Afhankelijk van breedte Naast plaatmateriaal is IsoBouw EPS ook leverbaar als parels of als. EPS isolatie isoleert goe is vochtbestendig, drukvast en recyclebaar.


EPS oftewel Tempex (Geëxpandeerd polystyreen) wordt in de volksmond vooral piepschuim genoemd. Eps 1se isolatieplaten. EPS 150- SE Isolatie platen.


GEËXPANDEERD POLYSTYREEN wordt in de vakliteratuur afgekort als EPS of gewoon PS. Het cijfer na deze afkorting, bijvoorbeeld 1, geeft de drukweerstand aan bij. Het lichtgewicht isolatiemateriaal. Tempex, tegenwoordig vaker EPS (geëxpandeerd Polystyreen) genoemd of ook wel gewoon piepschuim. Alle positieve eigenschappen van IsoBouw EPS komen volledig tot hun recht bij de toepassing als vloerisolatie.


Het materiaal is eenvoudig en snel te verwerken, heeft een hoge. De “R” is de warmteweerstand van een materiaallaag,. EPS piepschuim isolatie drukklasse 1voor vloeren en fundering.


EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en wordt door de Isolatieheld altijd geleverd in de brandveilige SE -kwaliteit. EPS is een uiterst veelzijdig materiaal met. Naar Tempex platen in de winkel.


Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. PLUS gww EPS platen en blokken zijn speciaal ontwikkeld voor de grond-, weg- en waterbouw. Dubokeur voor EPS en 100. Een hoogwaardige isolatie tegen een aantrekkelijke prijs die concurreert tegen. Op maat gemaakte verpakking, betonbekisting, transporttrays, 3D vormen en isolatie.


Op afbeeldingen kan auteursrecht rusten. Voor dakelementen is geen. Info over isolatiewaarde eps 100. Resultaten van zoekmachines! Platen onder betonvloeren. Parels in de betonmixindustrie. Te koop bij De Wit Schijndel.


Deze Unidek Tempex EPS - 1Polystyreen plaat heeft een afmeting van 200x100xcm. De plaat is wit van kleur. Soms is bij toepassing de isolatiewaarde maatgeven de andere keer de drukvasthei of een combinatie daarvan. Vloerisolatie wordt geproduceerd op basis van EPS - SE.


Alle info over EPS (piepschuim, airpop, isomo) en Neopor kunststoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts