woensdag 20 september 2017

Witte spaanplaat panelen

Dit 2x 50cm meubelpaneel is een tweezijdig gemelamineerde spaanplaat met aan de lange zijde wit. Maak een wandmeubel of boekenplank met de meubelpanelen van GAMMA. Geschikt voor binnentoepassingen.


Bij PontMeyer uit voorraad leverbaar. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

De geplastificeerde spaanplaat is standaard 1grams wit. Meubelpaneel wit 18mm 2x 40cm. De platen zijn voorzien van een witte toplaag met perlstruktuur. We kunnen deze platen ook in een 1grams.


Goed te gebruiken voor kasten, bladen en vensterbanken 18mm dik 20x250cm € 7. Zoekt u witte geplastificeerde panelen ? Deze spaanplaat panelen zijn geschikt voor binnen, denk aan meubels en kastplanken. Omschrijving: spaanplaat panelen met een decoratieve melamine laag.

De panelen lenen zich uitstekend voor interieurtoepassingen en meubelproductie. PLASTITEX SPAANPLAAT MET WITTE MELAMINE TOPLAAG. Plastitex is een houtspaanplaat waarvan beide zijden zijn afgewerkt met een witte melamine toplaag. De spaanplaat is overal toepasbaar,.


Voor kant-en-klaar afgewerkte panelen die bijvoorbeeld zijn voorzien van kantenban scharnieren,. Deze plaat is voorzien van het PEFC-keurmerk. Tweezijdig gemelamineerde spaanplaat panelen ,. Melamine Panelen Wit Structuur. Wees op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen op onze producten.


Dit witte meubelpaneel is gemaakt van spaanplaat en is tweezijdig gelamineerd. De langszijden van deze wit geplastificeerde panelen. Bewerking: Wit spaanplaat meubelpanelen zijn met normaal houtbewerkingsgereedschap te bewerken. Wit plastic spaanplaat PEFC. Geplastificeerde panelen wit struktuur 100gr.


Geplastificeerd spaanplaat Kastplank geplastificeerd 18mm 250x20cm. Spaanplaat Geplastificeerd Paneel. De meubelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren, zoals wit , eiken,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts