maandag 18 september 2017

Zinken kraal detail

Zinken sneldeklijst met kraal Randafwerking Zinken sneldeklijst met kraal. Standaardlengte is meter. Inclusief klangen en schroeven. Zinken deklijst met kraalrand voor een strakke afwerking van uw dakrand.


Voor de zinken kraal moet de omtrek worden genomen en niet de diameter.

De kraal van 21mm heeft een omtrek van 67mm, de kraal van 24mm een omtrek van 75mm,. Bekijk dit unieke product nu bij Dakgootvoordeel. Wilt u een zinken deklijst op maat laten maken? Bij ons wordt uw deklijst speciaal op maat gemaakt! Vandaag uw deklijst op maat besteld?


Daktrim roval kraal mm lengte 2. Wij persoonlijk vinden een zinken dakkraal veel.

Deze zinken daktrim met kraal is geschikt om toe te passen aan de lange kanten van het dak. De lengte van de daktrim is 300cm. Maximale aantal karakters: 3. Zinken afdekkappen en deklijsten zetterij Freriks-Werken BV. Zo blijft een traditionele zinken dek-lijst een detail ‘voor het leven’. Hiermee is de deklijst snel en eenvoudig aan te brengen.


Detail A0Aansluiting gevelisolatie met parement zinken kraal. Detail R0Raamaansluiting raam in gevelvlak zwelband en V-groef horizontale snede. Zink is altijd maatwerk en er bestaat geen standaard maat van.


Zinken kraal is vaak wat duurder maar het oogt ontzettend mooi! Bezoek onze webshop en ontdek dit unieke systeem. A Detail van de verbinding tussen het dak en de dakgoot. A Metalen nokstukken ( zink , koper, lood) - Bevestiging met spijkers of schroeven,.


Dit zijn details van de meest voorkomende knelpunten. Voor specifieke details kunt u gebruik. RHEINZINK biedt standaard detailleringen aan in Autocadformaat.

ZINK SLUITSTUK VIERKANT VLAK: Prijs: € 2. Maatwerk Deklijst Rechthoekig Product samenvatting. Ik ga het platdak maken van EPDM en afgewerkt dus met zinken kraal , Hoe kan ik dit het beste doen of is het uberhaut wel mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts