vrijdag 19 januari 2018

Lambrisering modern

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Een ode aan lambrisering , omdat het ook op een eigentijdse manier kan. Eenvoudig is een lambrisering van verf: een instant sfeermaker.


Bij het woord ‘ lambrisering ’ denk je waarschijnlijk meteen aan donker gelakte latjes aan de muur bij opa en oma. Meer ideeën over Muur lambrisering ,.

Bekleed uw muur in de nieuwste trend van 3d lambrisering. Uitgebreide collectie bij 3D-Wandpaneelkeuze. Lambrisering in een modern jasje.


Moderne varianten zijn de eigentijdse versiering van strakke wanden, maar met lambrisering kun je tegelijkertijd ook een klassiek effect creëren. Met lambrisering panelen van Plankett geef je elk interieur de uitstraling die jij wenst! De moderne lambrisering panelen zijn eenvoudig te monteren en hebben een.


We maken een beweging naar het andere einde van het spectrum.

Dit is een heel moderne invulling van lambrisering. De hele wand is bedekt met houten platen met daarop. De tussenstijlen en de stijlen.


Er kan worden gekozen voor bijvoorbeeld lambrisering uit kraaldelen. Een met paspanelen gelambriseerde muur is een fraai gezicht en verhult beschadigde muren. Bij KARWEI zijn bouwpakketten te koop waarmee je lambrisering in een. Een houten lambrisering is vaak nog te vinden in oude huizen. Het werd vroeger heel veel gebruikt als wandbetimmering.


Kies en bereken uw lambrisering. Rabatmodellen zijn leverbaar in brede en smalle uitvoeringen, in Traditioneel en Modern en voorzien van veer en groef. Hoewel dat wel vaak het geval is, bestaan er zéker ook moderne vormen van lambrisering. Wil je jouw kamer meer pit geven, dan zijn de overzetbare plinten en lambriseringen van Orac een echte aanrader! Info en inspiratie vind je hier.


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat een ruimte écht stijlvol maakt. Juist, een lambrisering van Classic Wall.

U heeft keuze uit diverse modellen, waarvan de. Bekijk het uitgebreide assortiment lambriseringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts