woensdag 10 januari 2018

Travertin terrastegels

Vraag eenvoudig online uw offerte aan! Prijs van de terrastegels per m2. Topkwaliteit tegels van travertin , voor die unieke natuurlijke sfeer. We vertellen waar de steen vandaan komt en welke eigenschappen het heeft. Van hoge kwaliteit tot terrastegels voor een kleiner budget.


Deze laten de typische travertin textuur na op kalkstenen die op de bodem liggen. Diverse maatvoeringen uit voorraad leverbaar. Wij hebben meer dan 4soorten scherp geprijsd!


Natuursteen Terrastegels vallen op door hun luxe, tijdloze uitstraling. Reijmer Sierbestrating Biedt u een ruim assortiment natuursteen terrastegels voor scherpe prijs. Het levendige uiterlijk van travertin wordt veroorzaakt door takjes en bladeren die verteren op de bodem van een warmwaterbron.


Een breed assortiment in natuursteen travertin tegels. Vaak wordt gekozen voor travertin , marmer of hardsteen terrastegels. Het kiezen voor natuursteen terrastegels kan ook een praktische keuze zijn. Unieke terrastegels onder de categorie strakke bestrating. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen en onderhoudsvrij.


Afgestorven, vergane plantdeeltjes hebben gaatjes in het materiaal. Travertin Apricot Gold terrastegels , diverse maten. Nibo Stone heeft diverse soorten travertin in haar collectie.


Super goedkoop en van A-klasse. Ben jij op zoek naar een vloer van natuursteen die er zeer natuurlijk uitziet? Dan is een vloer van travertin een goede optie. Daarna kunt u de terrastegels behandelen met een voedende Boenzeep voor maximaal onderhoud.


Ma Dark Grey - 60x60xcm. Categorieën Voorbeeldtuinen Keramische Terrastegels Kleurechte Terrastegels Legpatronen Betontegels Terras Protection Plus Dura. Verschillende travertin vloertegels die wij bieden. Verwarming Radiator uit graniet.


Deze websites gebruikt Cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf. De natuurlijke productie van deze kalksteensoort is opvallend. Prachtige rustige maar toch warme vloer. Tegel groothandel Jabostone B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts