donderdag 18 januari 2018

Probst zuignap

Bespaar tot wel via kiesproduct. Sjorbanden en zuignappen online. PROBST Handling Equipment brengt nu de grote broer van de WEZ-op de markt. Wil je optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van de QuickJet QJ-600-E?


Dan is een speciale zuignap onontbeerlijk!

Dankzij de speciale snelsluiting zijn deze zeer. De PROBST QJ-600e vacuümunit is geschikt voor een efficiënte behandeling van zelfs zeer poreuze tegels tot wel 6kg. Dan bent u bij Stratenmakersspullen aan het juiste adres.


Bij ons heeft u beste producten voor de laagste prijs. Als importeur garanderen wij een scherpe prijs en snelle levering! Hiermee kun je tegels en betonplaten tot.


Kijk snel op onze site voor meer info en de prijs.

Nimatech levert machines voor machinaal straatwerk. Contacteer ons voor meer informatie of een demo! Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Vacuüm voor het snel handmatig oppakken,. Vind probst op Marktplaats.


Al uw zuignappen online bestellen. Voor iedereen een voordeel. Of het nu gaat om een speciale grijper voor de hantering van gevoelige wafers in de zonne-industrie of een zuignap voor gebruik in perslijnen in de auto-industrie,. Vacuum cup fixation Ball-joint VCFC-series.


Kenmerken:conditie: nieuwlevering: ophalen of verzendentype: overige typenomschrijving:vacuum tegeltiller hamevac vth-1met zuignap probst. BMI Meetbanden Op aanvraag. Glasvezel meetband op kruishaspel mtr. Speedy zuignap hand model € 4- per dag, € 10- per week.


Teleplan, Tillers of Bandentangen. Probst vacuum zuignap op accu.

Werkt goed met nieuwe accu,rubber zuigplaat aan vervanging toe. De Ox zuignap is zeer geschikt bij de verwerking van grote vloertegels. Klemmen en vacuüm systemen voor bouwmachines worden veelal gebruikt bij bestrating werkzaamheden.


Zuignap diameter ø 2mm;. Nieuwste noviteit op het gebied van tegeltillers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts